Tarvitsetko apua?

Maustemortteli

29,90 €
Sis. alv
- +
Mortteli, eli huhmare, on yksi tärkeimmistä maustamisen apuvälineistä keittiössä. Huhmareessa valmistetaan ja sekoitetaan ruoanvalmistuksessa ja leipomisessa tärkeät maustesekoitukset. Pesta-maustemorttelissa yhdistyvät tyylikäs design ja käytännöllisyys. Keraaminen survin muistuttaa pientä puuta, joka kasvaa kauniista ruukusta. Ruukku on bambusta valmistettu mortteli, jonka kuminen pohjarengas pitää morttelia käytössä hyvin paikallaan. Survinta on sen muodon vuoksi helppo pitää kädessä ja morttelissa mausteet ja yrtit hienontuvat kädenkäänteessä. Pesta-maustemortteli on erinomainen lahja ruoanvalmistuksesta innostuneille kotikokeille ja leipojille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuoreesta basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista ja valkosipulista valmistuu hetkessä upea pesto-kastike pastalle. Kaikkein parasta siitä saa, kun sen tekee itse käsin ja hienontaa ja murskaa tuoreet ja laadukkaat ainesosat morttelissa. Joululeivonnaisiin kannattaa kardemumman siemenet, kanelitankojen palaset ja muut mausteet hienontaa morttelissa juuri ennen niiden lisäämistä taikinaan. Silloin leivonnaisiin saa ne kaikkein parhaimmat aromit. Huhmaretta käyttäessä keittiössä leijailevat ihanat mausteiden ja yrttien tuoksut. Eivätkä tuoksut ole ne ainoat palkinnot huhmareen käyttäjälle vaan kokkaamisen ja leivonnan lopputulokset palkitsevat ruokailijat hienostuneilla mauillaan.

Luonnollisista materiaaleista tehdyt Pesta-maustemortteli ja survin muodostavat kauniin yhdistelmän, joka kestää katseet myös silloin, kun mortteli ei ole käytössä. Morttelia kannattaa säilyttää aina käden ulottuvilla, silloin siinä tulee helposti ja nopeasti hienonnettua myös ne arkikokkaamisessa tarvittavat pippurit, merisuola ja yrtit. Pesta-morttelin survin on muotoiltu sopimaan hyvin käteen ja myös hienontaminen käy survimella helposti. Tilaa tämä kaunis mortteli ja survin joko omaan keittiöösi helpottamaan mausteiden käyttöä tai lahjaksi muille kokkaamisesta ja leiposesta innostuneille ystävillesi ja perheenjäsenille!

Tuotetiedot

Maustemortteli Pesta

  • Pakkauksessa mortteli ja survin
  • Morttelin väri: luonnollinen bambu, pohjan kumirengas musta
  • Survimen väri: valkoinen
  • Materiaalit: bambu, keramiikka, kumi
  • Mitat: korkeus 23,3 cm, halkaisija 19,5 cm
2020-11-28T09:20:45+00:00