Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Matrix valokuvakehys

29,90 €
Sis. alv
- +
Valmistaudu tulevaisuuteen! Tai ainakin hanki lahjaksi tämä futuristinen valokuvakehys, joka luo kotiin science fiction -elokuvien henkeä. Upea, kolmiulotteinen valokuvakehys näyttää niin seinälle ripustettuna kuin esimerkiksi pöydälle tai kirjahyllyyn asetettuna yhtä komealta ja suorastaan varastaa huomion kodin sisustuksessa. Osta tämä valokuvakehys lahjaksi tieteiselokuvien ystävälle tai minimalismia ja muoto-oppia sisustuksessaan vaalivalle. Loistava annettava esimerkiksi veljelle, ystävälle tai kollegalle liikelahjaksi – maukas lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tulevaisuus on täällä! Kun ostat tämän upean ”Matrix” valokuvakehyksen lahjaksi, annat vastaanottajalle myös tuulahduksen tieteiselokuvien henkeä. Matrix-elokuva oli aikanaan tekniikaltaan vallankumouksellinen, ja voisimme lahjat.fi-toimituksessa väittää, että tämä ”Matrix” valokuvakehys on sitä niin ikään.

”Matrix” valokuvakehys on kolmiulotteinen kehikko, jonka keskellä 10 cm x 15 cm valokuva näyttää kuin leijuvan omassa kolmiulotteisessa todellisuudessaan. Kehikko on valmistettu tukevarakenteisesta nikkelistä ja se onkin niin tyhjänä kuin valokuvalla täytettynäkin upea sisustuselementti, joka tuo kotiin industrial-henkeä ja teollista fiilistä. Tämä kehys totisesti henkii minimalismia ja science fictionia!

”Matrix” valokuvakehys toimii yhtä hienosti pöydällä kuin seinällä. Se voidaan asettaa omalla painollaan esimerkiksi pöydän päälle tai kirjahyllyyn, tai sitten se voidaan ripustaa seinälle, jossa se vangitsee katseet ja muotoutuu kodin sisustuksen keskipisteeksi. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittavat materiaalit kehikon seinälle ripustamiseen. Tyyli on vapaa, mutta ”Matrix” näyttää seinällä ja pöydällä yhtä komealta!

Tämän upean ja arvokkaan lahjan viimeistelee hieno lahjapakkaus, jossa kehys toimitetaan. Suosittelemme lämpimästi esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi ystävälle uuteen kotiin tai liikelahjaksi kollegalle. ”Matrix” valokuvakehys vaatii huomiota ja nostaa keskustelua!

Tuotetiedot

  • materiaali: nikkeli
  • mitat: 21,6 cm x 27,3 cm x 5,7 cm
  • soveltuu 10 cm x 15 cm kokoisille valokuville
  • voidaan asettaa alustalle tai ripustaa seinälle (mukana kiinnitystarvikkeet)
  • toimitetaan lahjapakkauksessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-12T20:50:44+00:00