Tarvitsetko apua?

Matkapäiväkirja

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kätevän matkapäiväkirjan avulla voit suunnitella, dokumentoida ja muistella matkojasi maailman eri kolkkiin. Kiitos kirjaan kuuluvien raaputuskarttojen muistat hyvin missä päin maailmaa olet käynyt ja mihin matka vie! Matkapäiväkirja on loistava lahja kaikille uteliaille tyypeille, jotka suunnittelevat lähtöä maailmalle. Oli kyseessä sitten kaukomatka Kambodžaan tai viikonloppureissu Wieniin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Virkistävä Piña Colada turkoosin meren äärellä? Mahtava museokierros sykkivässä suurkaupungissa? Henkeäsalpaavia maisemia maaseudulla? Reissaamiseen liittyy aina monia rakkaita muistoja, joten miksi et helpottaisi muistelemista monikäyttöisellä matkapäiväkirjalla? Täytä kirja ikimuistoisilla elämyksillä, inspiroidu sen hyvistä vinkeistä ja nauti muistilistojen tuomasta järjestyksestä. Reissaaminen on harvoin ollut näin helppoa, sen huomaat hetkessä. Kirjassa on ruhtinaallisesti tilaa muistoille, muistiinpanoille, valokuville ja mikä parasta – uusien ystävien yhteystiedoille – jos sosiaalinen media tropiikissa takkuaisi! Tai mikset pyytäisi ystäviäsi kirjoittamaan yhteisistä kokemuksistanne tai piirtämään parhaimmat hetkenne paperille. Matkan jälkeen on aina antoisaa palata ajassa taaksepäin ja miettiä, mitä tuli tehtyä, nähtyä ja koettua milloinkin.

Kirjaan kuuluu 8 kätevää raaputuskarttaa, ja raaputtamalla pidät huolta siitä, ettet maailmalla eksy. On huisin helppoa hahmottaa, missä päin maailmaa olet jo tallannut ja merkata mihin seuraavaksi kannattaisi suunnata. Joulu Jamaikalla tai uusivuosi Uudessa-Seelannissa? Kesä Karibialla tai talvea pakoon Thaimaahan? Kirjan suojaavassa kartonkikansiossa säilyy reissussa kertyneet liput, laput, kartat, käyntikortit, runot ja rakkauskirjeet. Matkapäiväkirja raaputuskarttoineen ilahduttaa takuuvarmasti kaikkia henkilöitä lähipiirissäsi, jotka potevat kaukokaipuuta tai kaipaavat taukoa arjesta!

Tuotetiedot

  • Materiaali: kartonki, paperi
  • Mitat: 17 x 22,5 x 1,5 cm
  • Mukana 8 raaputuskarttaa
  • Sisältää runsaasti tilaa muistiinpanoille sekä vinkkejä ja tietoa matkaa varten
  • Kieli: englanti
2021-01-20T11:47:30+00:00