Tarvitsetko apua?

Matkalaukkulevysoitin Bluetooth

Alkaen: 169,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on aika kaivaa vanhat vinyylit ullakon takimmaisesta nurkasta, sillä nyt on tarjolla niiden arvolle sopiva levysoitin. Tämä upea matkalaukkulevysoitin soittaa niin uusia kuin vanhojakin vinyylilevyjä arvokkaasti ja riittävän huolella. Anna lahjaksi rakkaalle, joka rakastaa retroa, tai vanhoja aikoja kaipaavalle vinyylien ystävälle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta... rakastatko sinä sitten retroa? Tämä retrohenkinen matkalaukkulevysoitin on ehdottomasti vähintäänkin ihailun arvoinen, niin upea se on sekä ulkomuodoltaan että kyvyiltään. Tämä GPOn bluetooth-matkalaukkusoitin ”Ambassador” on varustettu mitä moderneimmalla teknologialla kuten integroiduilla stereokaiuttimilla ja bluetoothilla, joka mahdollistaa lisäkaiuttimien yhdistämisen, USB-liittymällä, jonka avulla voidaan siirtää musiikkia vinyyliltä digitaaliseen formaattiin sekä ladattavalla akulla, jonka avulla voit kuunnella levyjä jopa 2,5 tunnin ajan kerrallaan. Ja kaikki tämä on pakattu tyylikkääseen matkalaukkuun.

Tämä matkalaukkulevysoitin on monellakin tapaa kätevä kapistus. Se on jopa helppo ottaa mukaan matkalle – suljet vain laukun ja nappaat kantokahvasta kiinni – ja kuuntelet levyjä missä vain haluat! Kaiken kukkuraksi levysoitin varmasti kääntää katseita. Se on saatavana kahdessa eri värissä, tyylikkäänä mustan ja vihreän yhdistelmänä ja pehmeämpänä vaaleanruskean ja kerman värisenä.

Tilaa nyt kätevä bluetooth-matkalaukkulevysoitin, joka on pullollaan modernia teknologiaa säväyttävään retrokuoreen pakattuna. Mahtava lisä omaan asuntoon tai lahja ystävälle, jonka sydän sykkii retrolle tai vinyyleille.

Tuotetiedot

Bluetooth-Matkalaukkulevysoitin

  • Värivaihtoehdot: vihreä & musta tai vaaleanruskea & kermanvärinen
  • Sisältää: 1 levysoittimen USB-tikulla
  • Äänitys / digitalisointi vinyyliltä USB-tikulle
  • Integroidut stereokaiuttimet (2 × 1,5 wattia)
  • Ladattava akku jopa 2,5 tunnin toiminta-ajalla
  • Soittaa 33, 45 tai 78 kierrosta minuutissa
  • Materiaali: keinonahka, metalli & muovi
  • Mitat: 35,5 × 27,5 × 13,5 cm
  • Paino: 2,5 kg

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-22T23:42:55+00:00