Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Matkalaukku vinyylisoitin sisäänrakennetuilla kaiuttimilla

Alkaen: 119,90 €
Sis. alv
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Varastossa

Muistatko vielä ne vanhat hyvät ajat, kun kuuntelimme vielä lempi musiikkiamme vinyylilevyiltä, joita soitettiin tarkoitukseen sopivilla levysoittimilla? Tämä matkalaukku vinyylisoitin tuo ihastuttavan tuoksun menneisyydestä. Sisäänrakennetut kaiuttimet pitävät huolen siitä, että voit kuunnella lempimusiikkiasi missä ikinä matkalaukkusi kanssa liikutkin. Loistava lahjaidea esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa pukinkonttiin!

* Pakolliset kentät

 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Vinyylisoittimen neula naksuttaa vaimeasti, hurisee hiljalleen suosikkivinyylilevysi urassa ja soittaa vanhaa klassikkosävelmää vieden sinut mukanaan muutaman vuosikymmenen takaiseen aikaan. Tämä matkalaukku levysoitin näyttää myös ulkoisesti aikansa tuotteelta, tosin nykyaikaisen teknologian mukaiset, sisäänrakennetut kaiuttimet antavat sille modernin mausteen. Levysoittimen mukana tulevat sekä single- että LP-sovitin, joten pystyt soittamaan sillä sekä 7 tuumaisia single-levyjä että 12 tuumaisia LP-, eli pitkäsoittolevyjä. Matkalaukun sisäänrakennetut, nykypäivän vaatimusten mukaiset stereot pitävät puolestaan huolen siitä, että toistamasi musiikki on äänenlaadultaan korkeatasoista. Voit siis kuunnella suosikkivinyylejäsi missä ikinä oletkin, eikä sinun tarvitse yhdistää soitinta ulkoisiin kaiuttimiin.

Soittimen ehdoton kohokohta on sisäänrakennettu USB-liitäntä, jonka avulla pystyt soittimen tallennustoimintoa hyödyntämällä digitalisoimaan haluamasi vinyylilevyt ja kopioimaan ne tietokoneelle. Tämä nostalginen vinyylisoitin matkalaukussa sisäänrakennetuilla kaiuttimilla on täydellinen lahjaidea kaikille musiikin rakastajille! Se sopii hyvin niille hieman varttuneemmille kuuntelijoille, jotka ovat eläneet polyvinyylikloridinkiiltävän vinyyliaikakauden itse, mutta on vinyylien kokeman uudelleen muotiin tulon ja niiden nauttiman arvostuksen vuoksi loistava lahjaidea myös nuoremman sukupoven edustajille. Kattavasta värivalikoimastamme, johon kuuluvat musta, punainen, vihreä, sininen ja ruskea, löydät varmasti jokaisen lahjansaajan silmää miellyttävän vaihtoehdon. Loistava lahjaidea, joka yhdistää vanhaa ja uutta luoden täydellisen lopputuloksen!

Tuotetiedot

 • Värivaihtoehdot: ruskea, punainen, virheä, musta taikka sininen
 • Pakkaukseen kuuluu 1 levysoitin
 • Ominaisuudet: 2 sisäänrakennettua stereokaiutinta, 3 eri pyöritysnopeutta, nauhoitustoiminto, single-sovitin, LP-sovitin, USB-liitäntä
 • Pakkaukseen kuuluu lisäksi 1 USB-muistitikku
 • Line-Out-liitäntä
 • Mitat: 35,5 x 27,5 x 13,5 cm
 • Paino: 2,5 kg

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-21T06:35:52+00:00