Tarvitsetko apua?

Matematiikka seinäkello

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt vaaditaan hyviä hoksottimia ja matikkapäätä: tämän seinäkellon asteikko on nimittän verhottu matemaattisten ongelmien muotoon. Tasatuntien sijaan kelloon katsoja kohtaa yhtälöitä ja laskutoimituksia, jotka pitäisi ratkaista, jotta saa käytävän tunnin selville. Tai no, onhan tätä kelloa mahdollista ilman matikkaakin tulkita, mutta hauskoja pähkinöitä matematiikkaharrastajille sen kellotaulussa riittää. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi opiskelijalle tai pitkän matematiikan kirjoituksiin valmistautuvalle lukiolaiselle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta.

Other customers bought

Kuvaus

Seinäkello on aina arvokas ja toimiva lahja, ja lahjat.fi-verkkokaupassa onkin lukuisia erilaisia seinäkellovaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiseen makuun jotain. Tämä ”Matematiikka” seinäkello on kuitenkin kellojen joukossa täysin ainutlaatuinen tapaus: sen kellotaulussa on tasatuntien sijaan matemaattisia yhtälöitä ja laskutoimituksia, jotka muodostavat tuntien lukemat. Tämä onkin mitä hauskin ja virkistävin tuote esimerkiksi aamutuimaan: mieli herää taatusti, kun kellotaulusta voi ratkoa hieman aivopähkinää aamiaisen ja kahvikupposen lomassa.

Matematiikka seinäkello on valmistettu lasista ja sen viisarit ovat laadukasta metallia. Sisustuselementtinä se on täydellinen ja trendikäs ja istuu modernin kodin seinälle erinomaisen hyvin – yhtälöt näyttävät koristeellisilta ja siten upeilta. Musta väri on yhtä aikaa rauhallinen ja huomiota vaativa, ja kello varastaakin seinällä roikkuessaan katseet. Kello toimii paristolla ja se on aina käyttökelpoinen annettava, yksinkertaisesti sopiva lahja ihan kenelle tahansa.

Matematiikka seinäkello on mainio lahja opiskelijalle tai esimerkiksi ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle lapselle. Matikkaa pänttäävälle lukiolaiselle se voi olla hauskakin annettava, joka motivoi tekemään entistä enemmän töitä matematiikan parissa. Osta nyt – erinomainen lahjaidea ja varma lahjaonnistuminen.

Tuotetiedot

  • kellon asteikko muodostuu matemaattisista yhtälöistä
  • metalliset viisarit
  • materiaali: lasi
  • läpimitta: 35 cm
  • väri: musta
  • käy yhdellä AA-paristolla; ei sisälly toimitukseen
2023-02-06T16:35:09+00:00