Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Masukipsi-setti

25,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tämän setin avulla voidaan odottavan äidin vatsa ikuistaa hauskana kipsivaloksena. Masukipsi on helppo tehdä ja kipsin kuivuttua sen voi halutessaan koristella haluamallaan tavalla tai sen voi ripustaa seinälle sellaisenaan muistuttamaan tuosta erityisestä yhdeksän kuukauden ajasta. Koristelussa on vain mielikuvitus rajana. Masukipsin voi maalata ja koristella sopimaan vauvan huoneeseen tai siitä voi tehdä upean taideteoksen koristamaan kodin yhteisiä tiloja. Masukipsiin voi liimata helmiä ja paljetteja, siihen voi kirjoittaa tärkeitä sanoja ja vauvan syntymän jälkeen kipsiin voi ikuistaa vaikkapa vauvan käden- tai jalanjäljen! Decoupage-tekniikalla kipsiin voi kiinnittää kuvia ja kipsiä voi koristaa myös vaikkapa pitsillä. Tämä setti on hieno lahjaidea vauvaa odottavalle parille!
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Vauvamasusta otetaan usein valokuvia muistoksi raskausajasta. Nyt vauvamasun voi ikuistaa konkreettisemmin kipsivaloksena! Masukipsi-setissä on kaikki tarvikkeet kipsivaloksen tekemiseen. Masukipsin tekeminen on hauskaa puuhaa raskauden loppuvaiheessa ja tekemisessä apuna voi käyttää vaikka puolisoa. Tällöin masukipsillä on entistäkin tärkeämpi merkitys kodin esineistössä. Kipsivalosta voi käyttää myöhemmin myös sisäpuoli ylöspäin, kun vauvasta otetaan ensimmäisiä valokuvia. Masukipsi on kuvissa kuin turvallinen pesä vauvalle.

Kun masukipsin tekemisen aloittaa, kannattaa ympäristö suojata paketissa mukana tulevalla suojamuovilla. Odottavan äidin kannattaa ottaa mukava asento istuen, jotta vatsa ikuistuisi kauniin muotoisena. Vatsa suojataan toimituksessa mukana olevalla voiteella ja sen jälkeen kipsinauhojen paloja asetellaan vatsan ja halutessa myös rintojen päälle useampana kerroksena. Kun kipsi pysyy muodossaan, otetaan se iholta pois ja jätetään kuivumaan seuraavaan päivään. Kun vatsakipsi on kunnolla kuivunut, se viimeistellään toimituksessa mukana olevalla hiomapaperilla. Tilaa nyt masukipsi-setti itsellesi tai lahjaksi!

Tuotetiedot

Masukipsi-setti

  pakkaus sisältää:

 • viisi rullaa kipsinauhaa
 • voidetta suojaamaan ihoa ja helpottamaan kipsin poistoa
 • suojapeitto
 • suojakäsineet
 • hiomapaperia kipsin viimeistelyyn

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-18T17:57:31+00:00