Tarvitsetko apua?

Marian ilmestyminen -muki

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Oletko sinä tai joku ystävistäsi aina halunnut nähdä Neitsyt Marian ilmestyvän tee- tai kahvikuppiin? Nyt on mahdollista yllättää niin ystävä, työtoveri kuin sukulainenkin tällä kupilla, joka lämmetessään heijastaa pinnalleen tutun hahmon…
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Uskonnolliselle maailmalle tuttujen henkilöiden hahmojen ilmestymistä milloin seinään, milloin paahtoleipään, pidetään taivaallisena näkynä. Mikäli lähipiirissäsi on henkilöitä, jotka varmasti arvostaisivat tällaista tapahtumaa, on tämä taianomainen kuppi varmasti hieno lahja juuri hänelle. Tai jos haluat hauskuuttaa perheenjäseniäsi tai työtovereitasi (tai tiedät heidän haluavan hauskuuttaa muita), kuppi sopii varmasti myös siihenkin tarkoitukseen.

Muki toimitetaan hienossa pakkauksessa, jonka kirjoitusten ansiosta lahjan saaja myös oivaltaa, miten säilyttää kahvi- tai teekuppinsa käytössä pitkään. Sitä ei nimittäin kannata altistaa pitkäksi aikaa auringonvalolle tai pestä liian voimakkaalla pesuaineella. Nämä nimittäin voivat vahingoittaa pintaa, jolloin Marian hahmo saattaa pysyä piilossa. Ja silloinhan tämä olisikin vain tuikitavallinen tee- tai kahvikuppi.

Yllätä (huumorintajuinen) ystäväsi tai työtoverisi hieman erilaisella aamukahvielämyksellä! Tai osta kahvikuppi itsellesi työpäivien piristykseksi ja saa iloa työtovereidesi hämmästyneistä ilmeistä.

Tuotetiedot

Marian ilmestyminen -muki

  • Hahmo ilmestyy 36 asteessa
  • Pakkauksen koko: 100 x 120 x 100 mm
2021-01-19T23:10:38+00:00