Tarvitsetko apua?

Mankini – Uima-asu tosimiehelle

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Borat uima-asu on tehty rohkealle tosimiehelle, joka uskaltaa pukea tämän hillityn neonvihreän värisen ja hillittömästi muotoillun Mankiinin päälleen. Katseet kääntyvät varmasti uimarannalla tai Bad-Taste-Party juhlissa. Sopii myös yllätysasuksi pikkutuhmiin kahdenkeskisiin hetkiin makuuhuoneessa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Borat on Suomessakin tuttu kazagstanilainen sankari, jolle nauretaan. Borat on esiintynyt tällaisessa uima-asussa elokuvassa ja nyt asun voi pukea ylleen tosimies Suomessakin. Pue borat mankini päällesi Bad-Taste-Party juhlissa, jos uskallat (ja tosimiestähän ei siis ujous vaivaa) tai yllätä rakkaasi intiimisti makuuhuoneessa tässä pikkutuhmassa asussa. Hanki vielä pukua täydentämään Boratin mustat, muhkeat viikset ja olet täydellinen Borat-kopio!

Tämä on ensi kesänä uimarannalla huippumuodikas katseenvangitsija, jota naisetkin voivat nauttia silmänruokana. Onhan miehille ollut sitä tarjolla jo kauan naisten pienistä bikineistä. Ja jos olet tosi rohkea, puet borat swimsuitin päällesi loistavaksi polttariasuksi! Peruukki päähän ja kukaan ei tunnista sinua!

Uimapuku on täysin samanlainen kuin Boratin käyttämä elokuvassa Pamela Andersonin kanssa. Asu on yksiosainen ja siinä on yksi koko, joka sopii lähes kaikille. Väriltään tämä Mankini on herkän neonvihreä. Huom! Puku saattaa muuttua kastuessaan läpinäkyväksi.

Tuotetiedot

Uima-asu Mankini

  • Yksi koko
  • Materiaalit: 90 % polyesteria, 10 % elastaania
2022-07-02T05:43:56+00:00