Tarvitsetko apua?

Magneettisetti Neliapila

7,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Neliapilan löytymisen tiedetään tuovan onnea löytäjälleen. Tässä setissä onnea onkin moninkertaisesti, sillä peräti neljän neliapila-magneetin haltijana sinulla ei voi jatkossa käydä kuin vain hyvä tuuri.

Other customers bought

Kuvaus

Kauniit ja onnea tuovat neliapila-magneetit koristavat upeasti kaikkia metallisia pintoja ja pitävät muistilaput, lasten taideteokset, valokuvat tai vaikkapa maksettavat laskut napakasti paikoillaan. Voit kerätä niillä yhteen upean kollaasin esimerkiksi joulukorteista tai ulkomaan lomilta kerätyistä matkakuvista ja -korteista.

Kauniit, vihreän eri sävyissä tulevat magneetit ovat kuin suoraan Irlannin upeilta vihreiltä nummilta poimittuja. Sopivat jokaiseen kotiin koristeiksi ja ennen kaikkea hyödyllisiksi käyttöesineiksi. Neliapila-magneetit toimivat myös onnen toivotuksena ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavalle. Unohtelevan ihmisen ehdoton suosikkilahja, eli magneetit, pitävät napakasti paikoillaan kaikki tarpeelliset muistilaput ja -listat, joten ne ovat aina nähtävillä. Hanki nämä hajamieliselle ystävällesi!

Tuotetiedot

Magneettisetti Neliapila

  • 4 Neliapilan muotoista magneettia kahdessä eri vihreän sävyssä
  • 2 eri kokoa: halkaisijat n. 2,5 ja 2 cm
2020-12-01T06:13:24+00:00