Tarvitsetko apua?

Magneettiset maljakot

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Taianomaisesti seisovat nämä viisi kapeaa ja yksinkertaisen tyylikästä maljakkoa pöydällä. Jujuna maljakoissa on niiden magneettisuus, jonka avulla maljakko kiinnittyy pöytäliinan alla olevaan metallilevyyn. Koska levy ei ole näkyvissä, alkaa katsoja miettiä heti, miten ihmeessä kapea maljakko pysyy pystyssä. Maljakkoja voi käyttää ryhmissä tai yksittäin ja ne sopivat hienosti yksittäisille kukille tai vaikkapa koristeheinille. Maljakoissa voi käyttää niin tuoreita kuin kuivattujakin kukkia. Illallispöydässä ja juhlapöydässä maljakot ovat osa kaunista kattausta ja ne eivät vie paljon tilaa käytössä eivätkä myöskään säilytyksessä. Magneettiset maljakot ovat loistava lahjaidea nykyaikaiseen kotiin niin naisille kuin miehillekin!

Other customers bought

Kuvaus

Magneettiset maljakot toimivat katseenvangitsijoina niin niiden pelkistetyn muodon kuin kiehtovan toimintaperiaatteenkin vuoksi. Illallispöydässä magneettiset maljakot toimivat usein myös keskustelun avaajina, sillä niitä ihmettelevät niin toimintaperiaatteesta kiinnostuneet henkilöt kuin ulkonäköä ihastelevat kauneuden ystävätkin. Maljakoiden mukana toimitettavat alustat laitetaan pöytäliinan tai vaikka liinana toimivan servetin alle ja maljakko kiinnittyy magneetin avulla tukevasti alustaan. Koska alustaa ei näy, näyttää siltä, että maljakko seisoo sellaisenaan pöydällä. Kiehtovia maljakot ovat niin yksittäin kuin useamman maljakon ryhmissäkin. Hopeisen värin ja selkeän muotoilun ansiosta maljakko sopii monenlaisen pöydän koristeeksi vain kukkien kera tai muiden koristeiden kanssa.

Magneettisten maljakoiden mitat ovat 1,5 x 1,5 x 24 senttimetriä ja niihin mahtuu hyvin yksittäiset kukat tai useampi hyvin ohuen varren omaavat heinät tai kukat. Tuoreiden kukkien kanssa vettä kannattaa lisätä päivittäin ja maljakot voi puhdistaa kapealla pulloharjalla. Nämä maljakot ovat mainio lahja silloin, kun etsit jotain pientä mutta laadukasta ja jotain erityistä. Tilaa maljakot lahjaksi tai itsellesi koristamaan tyylikästä juhlakattausta!

Tuotetiedot

Magneettiset maljakot

  • Pakkauksessa viisi maljakkoa ja alustaa
  • Väri: hopea
  • Materiaali: metalli
  • Yhden maljakon mitat: 1,5 x 1,5 x 24 cm
2023-09-21T22:00:49+00:00