Tarvitsetko apua?

Magneettinen maljakkosetti (Kulta)

39,90 €
Sis. alv
- +
Näissä maljakoissa on taikaa! Tyylikkäät, kullanväriset maljakot pysyvät pystyssä kuin ihmeen kaupalla. Hanki kotiisi hämmästyttämään vieraita tai anna lahjaksi vaikkapa tyylipuhtaita lahjoja arvostavalle äidille tai ystävälle. Nämä maljakot todellakin kääntävät katseet puoleensa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä kauniin kullankiiltävät maljakot ovat kuin suoraan taikurin esityksestä. Ne ovat muotoilultaan tyylikkään pelkistettyjä, suorastaan minimalistisia, ja kooltaan uskomattoman kapeita. Maagisen ilmeen niille antaa juuri niiden kapeus – moni jääkin varmasti ihmettelemään, kuinka maljakot ylipäätään pysyvät pystyssä. Totuuden nimissä kyse ei kuitenkaan ole taikuudesta, vaan maljakoihin sijoitetuista magneeteista, jotka yhdessä pöytäliinan alle sijoitetun metallilevyn kanssa takaavat maljakoiden pysyvän paikoillaan.

Tämä tyylikäs maljakkosetti nostaa minkä tahansa illalliskattauksen tasoa. Maljakoiden kullanvärinen pinta on elegantti sopien kaikkiin hiemankin hienompiin tilaisuuksiin. Setti sisältää viisi maljakkoa, jotka voit sijoitella haluamallasi tavalla ja haluamasi efektin aikaansaamiseksi. Muista kuitenkin aina lisätä pöytäliina, jotta maljakoiden taika säilyy.

Myös lahjana maljakkosetti osuu varmasti oikeaan. Anna taikamaljakot kimallusta ja tyyliä rakastavalle äidillesi, hyvälle ystävälle tai anopille, jonka kanssa luotu hyvä suhde on tunnetusti kultaakin kalliimpi.

Tuotetiedot

Magneettinen maljakkosetti (Kulta)

  • Kullanvärinen
  • Mitat: 1,5 x 1,5 x 24 cm
  • Setti sisältää 5 kpl
2021-01-19T17:22:50+00:00