Tarvitsetko apua?

Magic Chain viinipulloteline

23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Hienoimman vuosikertaviinin, maukkaimman jälkiruokapullon tai maistuvimman kuoharin paikka on tässä maagisessa ketjussa. Ensi katsomalta taikuutta on eittämättä ilmassa, sillä Magic Chain viinipullotelineeseen asetettu juomahan ikään kuin leijuu itsekseen paikallaan. Ruokavieraat ovat takuuvarmasti ihmeissään, ja Magic Chain viinipulloteline muuttaakin illallishetken ikimuistoiseksi kokemukseksi. Upeaa muotoilua, ripaus magiaa ja roppakaupalla käyttökelpoisuutta: niistä on Magic Chain tehty. Anna tyylitietoiselle ystävällesi lahjaksi tai osta itsellesi ruokapöydän komistukseksi.

Other customers bought

Kuvaus

Ystävän illallisjuhlat edessä eikä muuta vietävää kuin se tavanomainen viinipullo? Kaikki muutkin sellaisia tuovat, ja mieli tekisi erottua edukseen… Magic Chain -viinipulloteline muuttaa tavallisen tuliaisesi taianomaiseksi ja mielikuvitukselliseksi elämyslahjaksi. Anna näyttävä teline sellaisenaan tai liitä se parhaimpaan puna- tai valkoviinituliaiseen. Magic Chain on rohkea ja individualistinen lahja, joka kertoo myös paljon antajastaan. Rohkea lahja rohkeille tyypeille!

Magic Chain -viinipulloteline on muotoiltu rautaketjun näköiseksi ja painotettu siten, että siihen asetettu pullo näyttää leijuvan ilmassa vaakatasossa ketjun päässä. Ketju varastaa huomion ja siitä muodostuu aina illallispöydän keskustelun aihe, itse oikeutettu juhlien keskipiste. Jos viet Magic Chainin lahjaksi, illan emännät ja isännät mykistyvät ja viini maistuu entistä maagisemmalta! Toki ketjulla on paikkansa myös viinikellarissa – paraatipaikalla toki – tai olohuoneen sisustusesineenä. Perinteiset päivälliskutsut juhlallistuvat, kun vuosikertaviini tuodaan tarjolle Magic Chain -viinipullotelineessä ja keskustelu sähköistyy!

Tyylikäs ja ajaton Magic Chain -viinipulloteline on kansainvälistä kuuluisuutta nauttivan Peleg Design -toimiston suunnittelema ja lähtöisin maailman parhaiden teollisten muotoilijoiden kynistä. Kromattu metalliketju on upea ja juhlallinen lahja ystäville ja liiketuttaville, viiniharrastajille ja vaikkapa työpaikkasi kollegalle, jolla on jo kaikkea.

Tuotetiedot

  • materiaali: kromattua metallia
  • pakkauskoko: 30 cm x 15 cm x 15 cm
  • suunnittelu: Peleg Design
2023-11-29T13:10:52+00:00