Tarvitsetko apua?

Maailmankartta-ilmoitustaulu

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Korkkinen maailmankartta ilmoitustauluna on jo sellaisenaan huomiota herättävä sisustuselementti. Noin metrin leveä ja 45 senttimetriä korkea ilmoitustaulu kattaa maapallon kaikki isot mantereet ja se houkuttaa tutkailemaan karttaa lähemminkin. Ilmoitustaulua voi käyttää perinteiseen tapaan pienten muistilappujen kiinnityspaikkana tai siihen voi alkaa merkitä erivärisin neuloin käytyjä matkakohteita ja ehkä niitä vielä haaveissa olevia matkakohteita. Tilaa hieno korkkinen maailmankartta-ilmoitustaulu vaikkapa syntymäpäivälahjaksi!

Other customers bought

Kuvaus

Maailmankartta-ilmoitustaulu sopii hyvin myös yritysten käyttöön. Siihen voi merkitä vaikka yrityksen kansainväliset toimipisteet neuloin tai vaikkapa ne maat, mihin oma yritys on jo tavaroita toimittanut. Ilmoitustauluun voi kiinnittää myös vaikkapa aikaerot, mikäli sitä tietoa usein työssä kaipaa. Kun ilmoitustaulusta näkee heti, että Kiinan toimipisteessä kello on nyt kuusi tuntia enemmän kuin Suomessa tai että Yhdysvaltain toimipisteessä vasta heräillään, ei mene aikaa hukkaan siihen, että etsii kyseistä tietoa netistä. Tärkeät puhelinnumerot eri maiden toimistoihin voidaan myös kiinnittää ilmoitustauluun.

Koululaiselle maailmankartta-ilmoitustaulu on lystikäs oman huoneen elementti. Siinä jää automaattisesti maanosat mieleen, kun kartan näkee joka päivä. Tästä on hyötyä varsinkin maantiedon tunneilla. Ehkä ilmoitustauluun voi aina myös merkitä ne maat neuloin, jotka sitä on jo koulussa oppinut. Näin oppimisesta tulee hauskaa ja mielenkiintoista ja sitä oikein odottaa, koska pääsee seuraavan maanosan kimppuun ja maita neuloin merkitsemään. Ehkä koululaisella on saman harrastuksen jakavia ystäviä ympäri maailman, joihin hän on tutustunut internetin välityksellä. Heidän kotipaikat voi merkitä karttaan vaikka heidän valokuvin. Tilaa maailmankartta-ilmoitustaulu lahjaksi koululaiselle tai maailmanmatkaajalle tai tilaa ilmoitustaulu yrityksesi käyttöön.

Tuotetiedot

Maailmankartta-ilmoitustaulu

  • Materiaalit: korkki, metalli, muovi
  • Mitat: noin 100 x 45,5 x 0,5 cm
  • Itsestäänliimautuva
  • Toimituksessa mukana 16 mustaa nastaa
2023-12-07T10:40:41+00:00