Tarvitsetko apua?

Luna-tuoksulyhtysetti

27,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä eteerinen tuoksulyhty levittää ihanaa ja terveellistä tuoksua koko asuntoosi, ja vailla kemikaaleja ja muita epäpuhtauksia, joita tuoksukynttilöissä usein on. Tämän kynttiläsetin mukana saat lisäksi kauniin lyhdyn, jonka aukoista kynttilä luo kauniisti heijastuvaa, epäsuoraa valoa pimeisiin iltoihin ja talvihetkiin. Tämä on jokaisen nautiskelijan, wellness-intoilijan ja ihan arkisen rentoutujankin lahja, joka tuo iloa ja valoa saajalleen. Tilaa heti ystävällesi tai omaan kotiin.

Other customers bought

Kuvaus

Ihania eteerisiä öljyjä, vivahdus havupuuta, lämpimiä mausteita… tämä tuoksukynttiläsetti saa kodin tuoksumaan ihanan raikkaalta ja terveelliseltä. Kemikaaliset tuoksukynttilät ovat usein liian voimakkaita, ja niiden levittämät hajut eivät sovellu esimerkiksi allergisille tai herkästi migreeniä sairastaville.

”Luna”-tuoksukynttiläsetti on toista maata. Sen mukana tuleva tuoksusekoitus sisältää kuivattuja kukkien lehtiä, hedelmien paloja ja mausteita, ja niiden levittämä tuoksu on kerrassaan maanläheinen, mieto ja miellyttävä. Mutta tämä tuoksukynttiläsetti tarjoaa paljon muutakin: se on itse asiassa minikiuas, joka antaa ihanaa tuoksuaan koko taloon.

Setti sisältää kauniin lyhdyn, jonka sisään tuikkukynttilä pudotetaan ja sytytetään. Kynttilän päälle asetetaan alumiinista valmistettu kansi, ja kannen päälle asetellaan pienenpieniä saunakiviä. Kivien lomaan ripotellaan tuoksusekoitusta, ja kun kivet kuumenevat, ne alkavat hennosti höyryttää tuoksusekoituksen palasia. Ihana höyry täyttää koko talon ja tuoksuu lempeälle. Ja tokihan kiuaskivien väliin voit asettaa vaikka kuusenneulasia tai haluamiasi mausteita (esimerkiksi tähtianis ja kardemumma tuoksuvat kuumennettuina mahtaville) tai pudottaa alumiinikannelle tipan eteeristä öljyä.

Tämä on mukava ja kotoisa lahja vaikka äidille ja isälle tai sukulaisille, joten tilaa heti.

Tuotetiedot

  • kipsiä, mitat 16,5 cm x 15 cm x 10 cm
  • alumiinia, ympärysmitta noin 15 cm
  • sisältää lisäksi tuikkukynttilän, tuoksusekoituksen sekä saunakiviä
2023-12-07T12:21:17+00:00