Tarvitsetko apua?

Lumipuu huonetuoksu

Alkaen: 18,90 €
(189,00 € / l) Sis. alv
- +
"Lunta tulvillaan on kaunis talvi sää"… Lumipuun oksa on kaunis huonetuoksu, joka sopii erityisesti talvella jokaista kotia koristamaan. Voit valita usemmasta talvi teemaisesta vaihtoehdosta itellesi mieleisimmän.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Upean persoonallinen huonetuoksu, jollaisia harvoin näkee. Tämä viileä huonetuoksu sopii erinomaisesti talviseen sisustukseen ja voitkin valita mieleisesi kolmesta vaihtoehdosta: viileä glitteri, lumihuurre ja talvimatka. Tuoksu on pakattu keraamiseen valkoiseen pulloon, josta luminen puu nousee esiin. Tämä yksinkertainen muotoilu tuo mieleen talvisen metsän ja tuoksullaan luo pehmeää tunnelmaa kotiisi.

Sisustatko kotiasi ahkerasti ja olet tarkka siitä, miltä kaikki kodissasi näyttää? Tämä luminen oksa on kaunis, yksinkertainen ja viehättävä lisä kotisi sisustukseen, etkä joudu tekemään kompromissia muotoilun ja käytännöllisyyden väliltä. Huonetuoksu sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin WC- ja kylpyhuonetiloihinkin. Tuoksu peittää alleen epämiellyttävät hajut ja tuo rentouttavan miellyttävän tuoksun kaikkialle.

Jokaisen sisustajan toivelahja, sopii erinomaiseksi lahjaksi uuteen kotiin muuttavalle tai ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Tuotetiedot

Lumipuu huonetuoksu

  • Vaihtoehdot: viileä glitteri, lumihuurre, talvimatka
  • Pakkaussisältö: 1 maljakko, 1 diffuusori, & 1 tuoksuöljy (100ml)
  • Ominaisuudet:
  • Oksat toimivat diffuusorina huonetuoksulle
  • Materiaali: keraaminen
  • Väri: valkoinen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-19T22:21:47+00:00