Tarvitsetko apua?

Lovetree valokuvakehys

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Sukupuu on tunnetusti vain perheenjäseniä ja sukulaisia varten mutta rakkauden puuhun mahtuvat kaikki sinulle rakkaat ihmiset. Lovetree valokuvakehyksen suloisiin sydämiin kiinnität kaikki rakkaasi yksiin kehyksiin iloa tuomaan! Tämä lumoava katseenvangitsija on täydellinen lahjaidea esimerkiksi ystävälle tai perheenjäsenelle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sydämiä kasvavan Lovetree puun sydämiin kiinnität kaikki ystäväsi kauniilla ja persoonallisella tavalla. Näin saat kaikki rakkaasi yksiin kehyksiin ja voit asettaa tämän lumoavan katseenvangitsijan kunniapaikalle esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen seinälle. Valkoinen kehys, jonka sisällä kasvaa sydämiä versova puu, on persoonallinen ja hauska lahjaidea, joka tuo iloa ja rakkauden lämpöä omistajansa arkeen päivittäin. Kuuteen sydämen muotoiseen klipsiin kiinnität valokuvat rakkaista ystävistä ja perheenjäsenistä helposti ja hauskasti. Rakkauden puuhun kiinnitetyt kuvat on myös helposti vaihdettavissa, joten voit valita tummien talvi-iltojen piristykseksi vaikkapa kuvia kesälomamatkalta tai asettaa vaikkapa sukulaislasten kuvat hauskasti esille, heidän tullessaan vierailulle.

Voit luoda Lovetree valokuvakehyksiin vihannan ja värikään tai miksei vaikka mustavalkoisenkin kokonaisuuden, joka muistuttaa sinua rakkaistasi päivittäin. Voit viimeistellä tämän tyylikkään lahjan liittämällä sen yhteyteen kauniita kuvia sinun ja lahjansaajan yhteiseltä taipaleelta ja yhteisistä rakkaista. Lovetree valokuvakehys on kaunis ja persoonainen lahjaidea, joka sopii varmasti jokaiseen kotiin rakkaudentäyteistä tunnelmaa ja iloa tuomaan. Täydellinen lahjaidea esimerkiksi ystävälle, perheenjäsenelle tai vaikkapa isovanhemmille! Se sopii hyvin esimerkiksi läksiäis- tai tupaantuliaislahjaksi, syntymäpäiväsankarille sekä luonnollisesti ystävien kanssa yhdessä annettavaksi!

Tuotetiedot

  • Lovetree valokuvakehys
  • Mitat: 44,5 x 52,1 x 3,2 cm
  • Valkoinen
  • 6 klipsiä kuvien kiinnittämistä varten
2021-11-27T01:42:14+00:00