Tarvitsetko apua?

Love konfettiammus

4,90 €
(490,00 € / kg) Sis. alv
- +
Mainio koristeidea mihin tahansa juhlatilanteeseen: ammu sydämenmuotoista konfettia juhlatilaan, esimerkiksi hääparin valssin aikana, syntymäpäiväkakun leikkauksen yhteydessä tai ihan vain mitä tahansa tilannetta piristämään. Pidä konfetti-ammus kädessäsi ja työnnä ammuksen varsi sisään ammukseen, ja konfetti sinkoaa taivasta kohti luoden romanttista tunnelmaa. Nämä hauskat ammukset sopivat dekoksi myös diskoihin ja bileisiin, joten tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja nosta järjestämäsi tapahtuman koristelu seuraavalle tasolle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Konfetti on pientä paperisilppua, jota ammutaan ilmaan monenlaisissa juhlatilanteissa, urheilutapahtumista rockkonsertteihin ja hääjuhlista syntymäpäiviin. Konfettin alkuperä juontaa jo keskiajalle ja modernin konfettin katsotaan kehittyneen renessanssiajan Italiassa (sana confetti on italiaa ja tarkoittaa makeista, joka heitettiin ilmaan karnevaaleissa). Konfettisade onkin aina tyylikäs ja perinteinen juhlakoriste ja lisää dramatiikkaa esimerkiksi hääparin ensimmäiseen tanssiin tai hääkakun leikkaukseen. Usein konfettia ammutaan ilmaan paineilmatykeilla ja tehostetta korostetaan vielä puhaltamalla suurilla tuulettimilla konfetti yhä korkeammalle ilmaan.

Nyt et tarvitse moisia apuvälineitä ja monimutkaisia teknisiä laitteita kunnon konfettisateen tekemiseen, sillä tämä ”Love” konfettiammus tuo konfettin olohuoneeseesi ja ihan pienimuotoisiinkin juhlatilanteisiin. Otat vain ammuksen käteen ja työnnät ammuksen varren sisään ammukseen, ja konfettisade täyttää huoneen. Ja eihän tämä olisi ”Love”-konfettia eikä mitään, ellei ammuksen sisältämä konfetti olisi punaista, sydämenmuotoista paperisilppua. ”Love” konfettiammus sopiikin erityisen hyvin rakkaudentäyteisiin juhliin – häihin, vuosipäiviin, kihlajaisiin ja miksei myös syntymäpäiville.

Voit myös koristella iltajuhlasi tai tanssibileet tällä kauniilla konfettilla ja näin nostaa juhliesi profiilia entisestään. Toimi nyt ja tilaa yksi tai useampia ”Love” konfettiammuksia lahjat.fi-verkkokaupasta ja anna romantiikan sataa juhliisi!

Tuotetiedot

* sisältää noin 12 g punaista, sydämenmuotoista konfettia * mitat: pituus 18,5 cm, läpimitta 5 cm
2021-01-19T23:00:52+00:00