Tarvitsetko apua?

Love Dice lemmennopat

5,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Erinomainen ja eroottinen lahja kaikille pareille, nuorille tai vanhemmillekin. Näiden lemmennoppien avulla intohimo pysyy taatusti yllä parisuhteessa. Kun väsyttää eikä oikein tekisi mieli, kaivakaa yhdessä nopat esiin ja pelatkaa tätä ihanaa rakkaudenleikkiä. Kuuma lahjapakkaus sisältää kaksi noppaa, joiden silmäluvut poikkeavat aika lailla totutusta, sekä ”Ei saa häiritä” -ovikyltin. Sillä kun into pelata hieman tätä rakkauspeliä iskee, silloin totisesti ei ylimääräisiä kaivata.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ihmisen iloluontoinen seksuaalisuus innoitti 1000-luvulla erästä intialaista filosofia, joka päätti kirjoittaa hyveellisen ja inhmillisen aistillisuuden kunniaksi Kamasutra-teoksen. Se oli eräänlainen eroottisen ja seksuaalisen kanssakäymisen oppikirja sekä parisuhteen filosofiaa pohdiskeleva teos, eräänlainen rakkauden self-help-opas aikana, kun koko käsitettä ei tunnettu!

Nyt esittelemme tämän Kamasutrasta innoituksensa saaneen rakkaudenpelin, joka on täydellinen väline intohimon ylläpitämiseen parisuhteessa. Voitte vaikka kumppanisi kanssa yhdessä sopia, että yhtenä iltana viikossa pelataan Love Dice lemmennopilla, vaikka kuinka olisi muka liian kiire. Heitätte vain noppaa yhdessä ja seuraatte silmälukujen kehotuksia, ja eroottinen iltama on heti valmis, ilman paineita ja ilman muita häiriötekijöitä. Love Dice lemmennoppien mukana saatte myös ”Ei saa häiritä” -kyltin, joka voidaan ripustaa lemmenhetken sijainniksi valikoituneen huoneen oveen. Love Dice on täydellinen peli kahdelle ennakkoluulottomalle aikuiselle.

Tämä tuote on rohkea lahja rohkeille tyypeille, ja se annetaankin erityisen hyville ystäville hyvin erikoisissa, kenties jopa ei niinkään julkisissa tilanteissa. Voit esimerkiksi antaa Love Dice lemmennopat läheiselle ystäväpariskunnalle yhteisessä illanvietossa. Ja toki voit ostaa tämän myöskin kumppanillesi ystävänpäivälahjaksi, sillä aina tekee hyvää piristää omaa parisuhdettaan intiimillä lemmenleikillä.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kaksi kuusisivuista noppaa: toisessa erilaisia asentoja, toisessa lemmenleikkien tapahtumapaikkoja
  • pakkauksessa myös ”Ei saa häiritä” -ovikyltti
  • kahdelle yli 18-vuotiaalle pelaajalle
  • pakkauksen mitat: 8,5 cm x 23,5 cm
2021-01-22T20:19:02+00:00