Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Love Cubes Kamasutra lemmenpeli

Nyt on aika uskaltaa ja olla kahden, intiimisti ja hellästi. Aina on tilaa romanttiselle ja aistilliselle seikkailulle. Tämä erootinen lahja on loistava idea aviopareille, seurusteleville ja miksei myös vastikään tavanneille. Love Cubes Kamasutra lemmenpeli tekee elämästä nautintoa, ja kumppani tulee eroottisten lemmenleikkien kautta läheisemmäksi. On aika lähteä seksuaalisuutta ja intohimoa tulvivalle matkalle, ja Love Cubes Kamasutran avulla oma makuuhuone muuttuu taikaportiksi rakkauteen.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
19,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sanotaan, että ihmisen orgasmi on jumalallisuuden maallinen ilmentymä. Tämä huomio innoitti 1000-luvulla Kamasutra-oppaan kirjoittanutta intialaista filosofia. Kamasutra on hyveellisen ja aistillisen inhimillisyyden ylistys, eroottinen seksuaalisen kanssakäymisen apukirja ja perhe-elämän filosofiaa pohdiskeleva teos, aito ja alkuperäinen rakkauden self-help-opas! ”Kama”-sana viittaa hindulaiseen rakkauden ja himon jumalaan, ja ”Sutra” oppiin, oppitunteihin. Näitä vanhoja viisauksia kannattaa 2000-luvunkin kiireisen ja stressaantuneen ihmisen välillä vilkaista.

Love Cubes Kamasutra lemmenpeli ammentaa voimansa tästä ikiaikaisesta rakkausoppaasta. Peli on eroottinen ja kiehtova lahjaidea kaikille pareille, jotka haluavat oppia tuntemaan kumppaninsa paremmin. Seksin ja rakkauden kiehtova maailma avautuu yhä uusilla tavoilla Love Cubes Kamasutran pelaajille. Parit heittävät noppaa ja avaavat pelin mukana tulevasta rakkauden käsikirjasta tehtäviä. Nopat viettelevät kokeilemaan uusia asentoja ja tekniikoita, ja pian haluatte kaivaa tämän kiehtovan pelin kaapista joka ilta. Rakkauden käsikirja opastaa pelin saloihin ja pelin aloittaminen on helppoa.

Kamasutra-teos on rakkauden ja seksuaalisuuden juhlaa, ja sitä saavat niin tuoreet kuin vakiintuneemmatkin parit makuuhuoneisiinsa vipinää tämän aistikkaan pelin avulla. Erikoislaatuinen ja taatusti rohkea lahja, joka herättää takuuvarmasti intohimoa.

Tuotetiedot

  • tarkoitettu yli 18-vuotialle
  • pakkaus sisältää neljä Kamasutra-noppaa ja rakkauden käsikirjan
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-17T21:02:02+00:00