Tarvitsetko apua?

Lippupaketti Xon-puistoon, Mikkeli

50,00 €
Sis. alv
- +
Xon-puisto on mitä kiehtovin tapahtuma- ja huvipuisto Mikkelin kaupungin alueella Visulahden rannalla, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Puiston palveluihin kuuluvat niin lukuisat huikeat laitteet kuin moottoriattraktiotkin, paintball, moottorikelkkasafarit ja mönkijäretket sekä tietenkin kaikenlaiset erikoispalvelut. Hauskan puistottelupäivän kruunaa ruokailu ja kahvihetki puiston kivassa kahvilaympäristössä herkullisten aterioiden ja leivonnaisten äärellä. Tilaa nyt tämä kymmenen laitelippua Xon-puiston laitteisiin sisältävä paketti lahjat.fi-verkkokaupan kautta esimerkiksi hyvälle ystävällesi tai perheellesi.
pin delete 27.254300
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Kun mietit hauskaa ja kesäistä tekemistä koko perheelle tai kaveriporukalle, älä katso kauemmas kuin Mikkelin Xon-puistoon. Tämä paketti sisältää nimittäin kymmenen lippua tämän upean tapahtuma- ja huvipuiston laitteisiin, joita esitellään taajaan myös muualla lahjat.fi-sivuilla.

Kymmenen laitelipun sarjalippu Xon-puiston laitteisiin mahdollistaa pääsyn näihin upeisiin attraktioihin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pomppusessio megatrampoliinilla, joka kimmottaa hyppelijänsä useiden metrien korkeuteen? Suosittelemme lämpimästi myös esimerkiksi vesipallokävelyä, joka on hankalampaa kuin miltä heti kuulostaisi: osallistuja suljetaan vesitiiviin kumipallon sisään ja työnnetään lammelle kellumaan. Pallon sisällä kävely muuttuu helposti kompuroinniksi, sillä pallo pyrkii pakenemaan askelten alta.

Myös jättikeinu ja avaruuspallo ovat kiinnostavia laitteita: edellinen on suomalaista Juhannuskeinua muistuttava keinu, joka pyörii vapaasti akselinsa ympäri. Kun kaksi henkeä antaa vauhtia, keinu pyörähtää lopulta kokonaan ympäri – upea ja keskipakoisvoimaa uhmaava kokemus. Avaruuspallo taas sisältää kehikon, joka on kiinnitetty kolmen sisäkkäisen renkaan keskelle. Kun renkaat pyörivät vapaasti ”pallon” ulkopintaa myöten, kehikko muuttaa täysin sattumanvaraisesti suuntaa. Upeaa ja jännittävää viihdettä.

Katso kaikki tarkemmat tiedot Xon-puiston laitteista toisaalta lahjat.fi-sivustolta. Suosittelemme tätä lippupakettia lämpimästi kenelle tahansa kesälomalaiselle mukavaksi lahjaksi!

Tuotetiedot

 Elämys sisältää:

  • paketti sisältää 10 laitelippua Xon-puiston laitteisiin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-20T00:23:09+00:00