Tarvitsetko apua?

Lillebi kukkaprässi

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Erittäin hauska lahja biologian tunneilla käyvälle koululaiselle: tämän kukkaprässin avulla painetaan poimittujen kukkien terälehdet ja lehdet tasaisiksi ja säilötään ne näin myöhempää tutkimista ja käyttöä varten. Kerätyt kukat täytyy kuivata, jotta ne voidaan säilyttää, ja siihen tarkoitukseen tämä kukkaprässi on täysin lyömätön. Prässin kannessa majailee saksalainen Lillebi-piirroshahmo, erittäin sympaattinen hiirimiekkonen. Osta nyt ”Lillebi” kukkaprässi lahjaksi koululaiselle tai sukulaislapselle. Hauska ja erilainen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joissain kouluissa on yhä herbaarioita, joissa voidaan säilyttää kerättyjä ja prässättyjä kukkia, niiden terälehtiä ja kasvien lehtiä. Koululaiset voivat koulumatkalla poimia kukkia, tutkia samalla ympäristöään ja luontoa ja kartuttaa samalla herbaarion sisältöä.

Tämä ”Lillebi” kukkaprässi onkin nuoren luontotutkijan ja kukkienkerääjän paras työkalu: sen avulla prässätään kerätyt kukat suoriksi ja kuivataan, ja sitten suoriksi painetut kukkaset voidaan siirtää kukka-albumiin, osaksi kokoelmaa. Kun kevät käynnistyy ja ensimmäiset kevään kukat puskevat lumen väistyttyä esiin, on aika alkaa kerätä kukkasia ja prässätä ne tämän hauskan laitteen avulla. ”Lillebi” kukkaprässissä on neljä kiristysruuvia, joiden avulla kukat saadaan prässättyä nopeasti aivan suoriksi. Toimii toki myös kesäkukille ja syksyn viimeisille lehdille, jotka ovat pudonneet puista kerättäviksi.

”Lillebi” kukkaprässin kanteen on piirretty saksalaisen taitelijan Steinbeckin luoma Lillebi-hiiri, jonka sympaattinen olemus nostaa entisestään tämän lahjan söpöysarvoa. ”Lillebi” kukkaprässi onkin kerrassaan mainio lahja kenelle tahansa koululaiselle, omalla lapselle, sukulaislapselle ja miksei toisaalta jo myös hieman varttuneemmalle kukkien ystävälle. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta kukkia harrastavaa. Kiva ja mutkaton lahjaidea – toimi nyt!

Tuotetiedot

  • pyöristetyt reunat
  • neljä kiristysruuvia
  • materiaali: puu
  • mitat: 15 cm x 15 cm x 6 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-28T12:24:13+00:00