Tarvitsetko apua?

Levysoitin-pizzaleikkuri

16,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on pizzan leikkaamisesta tullut hauskaa, kun voi lp-levyllä tehdä pizzasta siivuja! Lätty leikkaa lättyä -lohkaisu tulee varmasti monen suusta, kun tämän hauskan ja käytännöllisen keittiötarvikkeen ensimmäistä kertaa käytössä näkee. Levysoitin-pizzaleikkurissa on teräväreunainen kiekko, jolla pizzan leikkaaminen siivuiksi käy kädenkäänteessä. Leikkuri on kooltaan vähän perinteisiä pizzaleikkureita isompi, joten se helpottaa myös pizzan leikkaamista. Levysoitin-pizzaleikkuri on hieno lahja tiskijukille, musiikin ystäville sekä tietysti pizzaa rakastaville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Levysoitin-pizzaleikkuria voi hyvin käyttää myös taikinapyörän sijasta leikkaamaan esimerkiksi voi- tai lehtitaikinalevyjä. Piparkakkutalon rakentamisessa pizzaleikkuri on erinomainen apuväline, kun talon seiniä ja muita isompia ja suorareunaisia osia leikataan taikinasta. Piparkakkutalon kaava asetetaan vain ensin ohueksi kaulitun taikinan päälle ja sen jälkeen pizzaleikkurilla leikataan suorat leikkaukset kaavojen mukaisesti. Myös muiden ohuiden leivonnaisten, kuten itsetehdyn näkkileivän ja liekkipiiraiden leikkaamisesta pizzaleikkuri suoriutuu erinomaisesti.

Levysoitin-pizzaleikkurin mitat ovat 22 x 2 x 9 senttimetriä, joten se istuu hyvin isompaankin käteen. Leikkaaminen isolla kiekolla on helppoa ja nopeaa. Pizzaleikkurin materiaaleina on käytetty kestävää ABS-muovia, silikonia ja nylonia. Tavallinen vinyylilevy ei valitettavasti olisi tarpeeksi kova ja terävä pizzaa leikkaamaan, vaikka ajatus siitä hauska onkin. Pizzaleikkurin käyttöä helpottaa vielä se, että leikkurin voi pestä astianpesukoneessa. Levysoitin-pizzaleikkuri on hauska vieminen illanviettoihin ja se on perustarvike pizza-perjantaisin. Musiikki-ihmisten keittiöissä levysoitinta muistuttava pizzaleikkuri kuuluu tietysti vakiovarusteisiin. Kokonsa ja käytännöllisyytensä vuoksi pizzaleikkurin voi antaa lahjaksi kenelle tahansa ja työpaikan taukotiloissakin käyttöä leikkurille taatusti löytyy. Tilaa nyt käytännöllinen ja hauska lahja ystävällesi tai tilaa leikkuri omaan keittiöösi!

Tuotetiedot

Levysoitin-pizzaleikkuri

  • Materiaalit: ABS-muovi, silikoni, nylon
  • Mitat: 22 x 2 x 9 cm
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa
2020-11-28T05:10:34+00:00