Tarvitsetko apua?

Leppäkerttu ja huiskat rannekoru

59,90 €
Sis. alv
- +
Erinomainen lahjaidea ystävättärelle tai kumppanille! Tämä messinkinen ja kullattu rannekoru on toki jo itsessään kaunis ja juhlava esine, mutta siitä tekevät entistä kiehtovamman pieni, porsliininen leppäkerttuhahmo sekä kaksi vihreää huiskaa. Tämän korun design on kerrassaan vastustamaton, ja siitä muodostuukin varmasti lahjan saajan lempiasuste. Rannekoru piristää ja tekee pukeutumisesta entistä juhlavampaa, joten tilaa nyt lahjaksi läheiselle naiselle ja ilahduta hänen arkeaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Täydellinen lahjaidea kenelle tahansa naiselle! Tämä kaunis ja herkkä rannekoru sopii kannettavaksi tilanteessa kuin tilanteessa: se juhlallistaa arkipukeutumisen ja viimeistelee iltajuhlapuvun epätyypillisellä ja hauskalla designillaan. Osutkin varmasti aivan oikeaan, kun annat tämän korun lahjaksi.

”Leppäkerttu ja huiskat” on messingistä valmistettu, kullattu koru, jonka koristeellisuus tekee siitä ainutlaatuisen koriste-esineen. Korun keskiössä on pieni, porsliinista valmistettu leppäkerttufiguuri, joka on lisäksi käsin maalattu – aivan upea ja omanlaisensa huomiopiste tässä nätissä korussa! Lisäksi koruun on sijoitettu kaksi pientä, vihreää lankahuiskaa, jotka tuovat sopivaa vastapainoa leppäkertun hahmolle. Hyvin persoonallinen suunnittelu ja aivan mahtava pukeutumislisä, joka ei taatusti ole tylsä ja herättää keskustelua.

”Leppäkerttu ja huiskat” rannekoru on tietenkin arvokas lisä korurasiaan jo ihan sellaisenaan, ja se sopiikin mainosti lahjaksi vaimolle tai tyttöystävälle, siskolle tai hyvälle kaverille, miksei myös äidillekin. Korun design on nuorekas ja trendikäs, rohkeakin, ja se kertoo kantajansa ranteessa omaa ainutlaatuista tarinaansa.

Tilaa ”Leppäkerttu ja huiskat” lahjat.fi-verkkokaupan kautta läheiselle naiselle ja ilahduta häntä tällä miellyttävällä lahjalla. Lämmin suositus ja omaperäinen lahjaidea, joten toimi nyt!

Tuotetiedot

  • karabiinilukko
  • leppäkerttu-figuuri käsin maalattu
  • materiaalit: messinki (koru), porsliini (leppäkerttu)
  • kullattu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-20T07:57:49+00:00