Tarvitsetko apua?

Leppäkerttu huonetuoksu

Alkaen: 9,90 €
(198,00 € / l) Sis. alv
- +
Lennä, lennä leppäkerttu ison kiven juureen… lasten lorustakin tuttu suloinen leppäkerttu istuu tätä huonetuoksua koristavalla lehdellä. Voit valita miellyttävän eksoottisen kevätmelonin ja Niilin metsän tuoksun väliltä. Kaunis ja hyödyllinen esine jokaiseen kotiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Persoonallinen pieni huonetuoksu, jossa lasipullosta nousee kaunis vihreä lehti, jonka päällä pieni leppäkerttu paistattaa päiväänsä. Huonetuoksuun voi valita itselleen mieleisen tuoksun, joko eksoottisen ja trooppisen Niilin metsän tai raikkaan hedelmäisen kevätmelonin tuoksun. Mitä enemmän tuoksuva öljy kuluu ja imeytyy viherkasvin lehteen, sitä tummemmaksi lehden vihreä sävy käy.

Tuoksu on luonnonmukaista ja vegaanista öljyä, joten eläinperäisiä tuotteita ei ole käytetty tuoksun valmistamiseksi. Piristävä ja persoonallinen lisä sisustukseen tuomaan raikasta ja miellyttävää tuoksua jokaiseen huoneeseen.

Tuoksusta saat erinomaisen lahjan ystävälle, perheenjäsenelle tai ihan vaikka omaksi iloksi itselle. Loistava ajatus on viedä kaunis tuoksu mukanasi uuden kodin omistajalle. Tämä pirteän näköinen huonetuoksu sopii myös miehisempään talouteen. Miellyttävän tuoksuisessa kodissa on mukava elää ja olla.

Tuotetiedot

Leppäkerttu huonetuoksu

  • Tuoksuvaihtoehdot: Niilin metsä, kevät-meloni (50ml)
  • Ominaisuudet:
  • Käsintehty lehti, jolla leppäkerttu maljakossa, joka toimii diffuusorina huonetuoksulle
  • Materiaali: maljakko kirkasta lasia
  • Luonnonmukainen & vegaaninen
2021-01-22T22:33:48+00:00