Tarvitsetko apua?

Leonardo Ylellinen Whisky asetettu kaiverrus

109,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Viinejä myös vaativat asianmukaisia ​​lasi! Tällä laadukkaita ja käsityönä viski joukko, joka koostuu dekantteriin ja kaksi lasia, viski fanit eivät voi nauttia ainoastaan ​​tyylikäs, vaan myös hyvässä seurassa heidän suosikki juoma. Ihanteellinen lahja viskin ystäville luokan!

* Pakolliset kentät

109,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Yhdessä pullo hyvää viskiä tulet varmasti valmistelee ystäville herkullisia Gaumenschmeichlers tällä käsityönä laadukkaita viski joukko Leonardo herkkupala! Olipa tai ilman jäätä, aromaattinen erilaisia ​​viskejä on saada todellinen arvostaa kun juoda suosittu juoma vastaavasta viskilasi. Ja tyylikäs, se on kaikki!

Käsintehty joukko koostuu dekantteriin matching tulppa ja kaksi lasia. Kaikki kolme osaa ovat hyvässä Leonardo laatua siis. Määritettävissä te kaiverrus jäänyt joukko persoonallisuutta. Sekä syöttäjä ja kaksi lasia kirjapainon nimi ja syntymävuosi vastaanottajan - ainutlaatuinen lahja. Ja ennen kaikkea lahja, johon viski ystävät nauttivat pitkään.

Top lahjaidea tyylikäs viskin asiantuntijoille, jotka laittaa paitsi lempijuomasi, mutta myös asianmukaisten varusteiden suuren arvon hyvälaatuisia.

Tuotetiedot

Leonardo Ylellinen Whisky asetettu kaiverrus

Aseta kaksi lasillista ja kannu
Leonardo todistettu laatu
Karahvi ja lasit henkilökohtaisesti kaiverrettu (nimi ja syntymävuosi)
käyttää erikoismerkkejä!
Design ""Viimeinen Gentleman""
Mitat (kannu): noin 26 cm korkea (mukaan lukien pistoke.); Ø 13 cm
Kapasiteetti (kannu): 1, 5 litraa
Mitat (lasi): noin 9 cm korkea; Ø 8,5 cm
Materiaali: Lasi

Huomautus: Kaikki osat ovat ajan käsityönä. Pienempi Unfeinheiten kuten kuplia lasiin voi tapahtua valmistusprosessin aikana.

2023-09-21T17:22:00+00:00