Tarvitsetko apua?

Leonardo Valkoviinilasi omalla painatuksella

Alkaen: 16,90 €
Sis. alv
- +
Upea ja laadukas Leonardo-valkoviinilasi valitsemallasi painatuksella. Pääset kippistelemään omin nimikirjaimin painatetulla lasilla tuoreen puolisosi kanssa häissäsi. Voit juhlistaa ystäväsi merkkipäivää painattamalla kauniin onnentoivotuksen ja päivämäärän lasiin. Muisto, joka tulee kulkemaan elämässä mukana vuodesta toiseen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Leonardon tyylikäs ja laadukas valkoviinilasi sopii jokaiseen kotiin. Tämän klassisesti muotoillun lasin saat painatettuna haluamallasi tavalla. Se voi olla merkkipäivän muisto nimikirjaimilla ja päivämäärillä, onnentoivotus muutamalla kauniilla sanalla tai nimikoitu muisto itselle tai ystävälle.

Häät luovat muistoja ja perinteitä tuleviksi vuosiksi. Kauniit painatetut lasit hääparille tuovat vuosien jälkeenkin aina muistot onnellisesta päivästä mieleen. Morsian ja sulhanen voivat myös muistaa kaasoa, bestmania ja muita hääjärjestelyissä auttaneita kauniilla henkilökohtaisella viinilasilla.

Tämä lahja ja muisto ei jää pelkästään vitriinin koristeeksi vaan vaatii päästä myös käyttöön. Oli kyseessä sitten yksin rentoutuminen nojatuolissa pitkän päivän päätteeksi hyvän kirjan ja suosikkiviinin parissa tai juhlat ystävien kesken, on tämä lasi ehdoton ottaa esille käyttöön ja luoda sen kanssa uusia muistoja.

Tuotetiedot

Leonardo Valkoviinilasi omalla Painatuksella

  • Vetoisuus: 312ml
  • Korkeus: 217mm
  • Halkaisija: 75mm
2020-12-01T03:17:45+00:00