Tarvitsetko apua?

Leonardo sydänveistos kaiverruksella

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Etsitkö erityisen romanttista ja jaloa lahjaa kumppanillesi? Ei tarvitse kauempaa etsiä, sillä tätä Leonardo sydänveistosta ihanampaa lahjaa on hankala keksiä – ja voit vielä kaiverruttaa veistoksen jalustaan viestin lähimmälle ihmisellesi. Leonardo sydänveistos on käsityönä puhallettua lasia, ja sen punainen väri ja siro jalusta tuovat romantiikkaa ja hempeyttä kodin sisustukseen. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa tällä ihanalla esineellä.

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Omien tunteidensa näyttäminen saattaa usein olla hankalaa, ja on helpompi osoittaa rakkautensa teoilla kuin sanoilla. Mikäpä olisikaan romanttisempaa kuin ostaa kumppanilleen jokin kaunis lahjatavara, jonka mukana kulkee voimallinen viesti: minä rakastan sinua? Jos rakkaudentunnustus on tavoitteesi, tässä on lahja, jonka avulla se onnistuu takuuvarmasti ja lahjan saaja punastuu ihastuksesta. Leonardo sydänveistos on nimittäin aivan upea kodin koriste ja intiimi romanttinen esine, ja voit vielä personoida sen omistuskirjoituksella.

Leonardo sydänveistos on puhallettua lasia ja edustaa hienointa ja laadukkainta keskieurooppalaista käsityötaitoa. Sydän seisoo omalla jalustallaan, johon voit kaiveruttaa vapaavalintaisen tekstin lahjan saajalle – kahdelle riville. Kaiverrus muotoillaan jalustaan perinteisillä kaunokirjaimilla.

Leonardon taustalla oleva Glaskoch on vuonna 1859 perustettu lasinpuhalluspaja ja perheyritys, josta on kasvanut eräs Keski-Euroopan arvostetuimpia käsityöalan yrityksiä. Nykyään Leonardo työllistää miltei 300 henkilöä, ja lasinpuhallus ja lasin muotoileminen ovat yhä yrityksen ydinaluetta. Leonardo-tuotemerkki perustettiin vuonna 1972, ja merkin tavoitteena on tuoda italialaista henkeä kodin lasiesineisiin.

Tilaa nyt tämä upea koriste-esine ja valloita mielitiettysi sydän. Voimme ainoastaan lämpimästi suositella lahjat.fi-toimituksessa tätä ihanan romanttista esinettä kaikille niille, jotka haluavat yllättää rakkaansa.

Tuotetiedot

  • materiaali: puhallettu lasi
  • väri: punainen
  • mitat: 23 cm x 20 cm x 8 cm (veistos ja jalusta), 8 cm x 8 cm x 3 cm (jalusta)
  • kaiverrus kahdella rivillä, á 20 kirjainta; ei erikoismerkkejä
2021-01-18T12:48:34+00:00