Tarvitsetko apua?

Leonardo Sokerikulho Kaiverruksella

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Lasinen Leonardon sokerikulho, jonka kansi pitää ainakin ihan pienet sokerihiiret poissa kimpustaan. Erinomainen ja laadukas lahja, joka pääsee päivittäiseen käyttöön. Kulhoon saat haluamasi makean sokerisen kaiverruksen.
19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Upea lasinen sokerikulho lasisella kannella, joka pitää sokerin puhtaana ja suojassa kosteudelta. Kulho on käytännöllinen, mutta myös niin kaunis, että sen pitää mielellään esillä muutenkin. Kulhoa voi myös käyttää ruoan ja tarjottavien esille panossa.

Kaunis lahja rakkaalle ystävälle, jonka sokerihammasta jomottaa usein. Voit kaiverruttaa kulhon haluamallasi tavalla, kuten ”Saaran Sokeri tai miksipä ei vaikka ”Niinan Namut”. Kulho kaiverrettuna ja täytettynä ystäväsi tai rakkaimpasi suosikkiherkuilla on taatusti hitti lahjaksi.

Vaikka lasikulho onkin sokerikulhoksi nimetty, se on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti myös korurasiaksi tai muiden pienten tavaroiden säilytykseen. Kaunis esine pitää myös esimerkiksi kylpyhuoneessa, jossa sen voi täyttää vanupalloilla tai kauniilla palasaippuoilla tai kylpykuulilla. Kotona ei ole koskaan liikaa kauniita astioita ja rasioita tavaroiden säilytykseen.

Tuotetiedot

Leonardo Sokerikulho Kaiverruksella

  • Mitat: 9 x 6.5 x 9cm
  • Lasinen kansi lusikkapaikalla
  • Materiaali: kirkas lasi
  • Kaiverrus: max 20 merkkiä (Ei erikoismerkkejä)
  • Koristeltu kaiverretuilla tähdillä.
2023-12-07T14:23:58+00:00