Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Leonardo deko-alusta

Nyt esittelemme kerrassaan hienon ja arvokkaan lahjaidean kaikille sisustuksen ystäville: tämä saksalaista Leonardo-sisustusbrandin laatua edustava tuote on käsin taottu, kuparinvärinen tarjotin, jonka päälle voidaan asettaa esimerkiksi hedelmiä tai koristekukkia – toki vaasi näyttää aivan sellaisenaankin upealta pöydän päällä tai kirjahyllyssä. Leonardo deko-alusta soveltuukin näyttäväksi ja korkealaatuiseksi lahjaksi virallisempiinkin tilanteisiin, esimerkiksi kollegalle tai appivanhemmille syntymäpäivälahjaksi. Osta nyt ja lahjoita tyyliä, trendikkyyttä ja laatua!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
59,90 €
- +
Sis. Alv., ilmainen toimitus.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nyt ei ole väliä, mihin huoneeseen tätä sisustuselementtiä mallaa – näyttää uskomattoman tyylikäältä ja trendikkäältä jokaisessa yhteydessä, jokaisen pöydän päällä ja jokaisessa kirjahyllyssä. Tämä Leonardo deko-alusta on nimittäin niin hieno deko-esine, että uskallammepa lahjat.fi-toimituksessa väittää, että se on paikallaan jokaisessa kodinsisustuksessa.

Leonardo deko-alustan kumpuileva muotoilu ja kuparinen väri tuovat mielleyhtymiä rustiikkisten vanhan ajan talojen koristeellisiin julkisivuihin ja toisaalta mitä yksityiskohtaisempiin teollisen muotoilun esineisiin. Tämä deko-alusta onkin silmiä hivelevä ja katseet vangitseva. Sen päälle voidaan asettaa hedelmiä tai koristekukkia, miksei toki suklaakonvehteja tai kahvileipiäkin. Leonardo deko-alusta onkin yhtä aikaa funktionaalinen että koristeellinen – harvinainen yhdistelmä.

Leonardo on saksalainen sisustusalan brandi, jonka tuotevalikoimissa on korkealaatuisia kodintarvikkeita, sisustustuotteita ja lasiesineitä – kaikki suunniteltu ja valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Ja tyylikkäitäkin ne tietenkin aina ovat: Leonardo on voittanut useita design-alan palkintoja. Tämän tuotteen voikin huoletta antaa lahjaksi virallisemmissakin tilanteissa, esimerkiksi kollegalle syntymäpäiväksi, liikeneuvotteluun tuliaiseksi, appivanhemmille hopeahääpäiväksi – ja muihin yhtä muodollisiin juhliin. Se on arvokas ja arvostava lahja myös esimerkiksi kumppanillesi pyöreinä merkkipäivinä. Osta nyt – ylevä lahjaidea.

Tuotetiedot

  • mitat: 40 cm x 40 cm
  • väri: kupari
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2018-01-19T04:54:31+00:00