Tarvitsetko apua?

Leonardo deko-alusta

59,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme kerrassaan hienon ja arvokkaan lahjaidean kaikille sisustuksen ystäville: tämä saksalaista Leonardo-sisustusbrandin laatua edustava tuote on käsin taottu, kuparinvärinen tarjotin, jonka päälle voidaan asettaa esimerkiksi hedelmiä tai koristekukkia – toki vaasi näyttää aivan sellaisenaankin upealta pöydän päällä tai kirjahyllyssä. Leonardo deko-alusta soveltuukin näyttäväksi ja korkealaatuiseksi lahjaksi virallisempiinkin tilanteisiin, esimerkiksi kollegalle tai appivanhemmille syntymäpäivälahjaksi. Osta nyt ja lahjoita tyyliä, trendikkyyttä ja laatua!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt ei ole väliä, mihin huoneeseen tätä sisustuselementtiä mallaa – näyttää uskomattoman tyylikäältä ja trendikkäältä jokaisessa yhteydessä, jokaisen pöydän päällä ja jokaisessa kirjahyllyssä. Tämä Leonardo deko-alusta on nimittäin niin hieno deko-esine, että uskallammepa lahjat.fi-toimituksessa väittää, että se on paikallaan jokaisessa kodinsisustuksessa.

Leonardo deko-alustan kumpuileva muotoilu ja kuparinen väri tuovat mielleyhtymiä rustiikkisten vanhan ajan talojen koristeellisiin julkisivuihin ja toisaalta mitä yksityiskohtaisempiin teollisen muotoilun esineisiin. Tämä deko-alusta onkin silmiä hivelevä ja katseet vangitseva. Sen päälle voidaan asettaa hedelmiä tai koristekukkia, miksei toki suklaakonvehteja tai kahvileipiäkin. Leonardo deko-alusta onkin yhtä aikaa funktionaalinen että koristeellinen – harvinainen yhdistelmä.

Leonardo on saksalainen sisustusalan brandi, jonka tuotevalikoimissa on korkealaatuisia kodintarvikkeita, sisustustuotteita ja lasiesineitä – kaikki suunniteltu ja valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Ja tyylikkäitäkin ne tietenkin aina ovat: Leonardo on voittanut useita design-alan palkintoja. Tämän tuotteen voikin huoletta antaa lahjaksi virallisemmissakin tilanteissa, esimerkiksi kollegalle syntymäpäiväksi, liikeneuvotteluun tuliaiseksi, appivanhemmille hopeahääpäiväksi – ja muihin yhtä muodollisiin juhliin. Se on arvokas ja arvostava lahja myös esimerkiksi kumppanillesi pyöreinä merkkipäivinä. Osta nyt – ylevä lahjaidea.

Tuotetiedot

  • mitat: 40 cm x 40 cm
  • väri: kupari
2021-01-28T11:42:30+00:00