Tarvitsetko apua?

Lemmikki-Rusetti

9,90 €
Sis. alv
- +
Tyylikäs ja hauska rusetti lemmikillesi. Perhepotretin aika ja kaikilla muillakin on ykköset yllä, niin miksi ei myös Tessu-koiralla ja Viiru-kissallakin? Helposti kiinnitettävä rusetti juhlistaa karvaisen kaverin ilmeen ja lemmikin on miellyttävä pitää sitä kaulassaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Et ehkä halua pukea lemmikkikissallesi paitaa ja koirallesi mekkoa tai vastaavaa juhlapyhinä, mutta tämä helppo ja hauska rusetti sopii varmasti kummallekin lemmikille. Sujauta rusetti kiinni lemmikin kaulapantaan ja koko perhe on edustavan ja näyttävän näköinen perhepotrettia otettaessa, sillä sitähän lemmikit ovat meille - osa perhettä. Rusetti on kaksipuolinen, joten voit valita haluatko esille mustan puolen vai punaisen-valkopilkullisen puolen.

Useimmat lemmikkien asusteista tai vaatteista ovat erittäin epämukavia ja lemmikit selkeästi ovat vastaan niiden pukemista tai päällään pitämistä. Tämä söpö rusetti on erittäin helppo pukea, eikä se aiheuta minkäänlaista epämukavuutta lemmikille. Viiru-kissasi tai Tessu-koirasi tulee tuskin edes heti huomaamaan, että kaulassa killuu jotain tavallista enemmän.

Tämä on hauska lahja lemmikki-perheisiin tai vaikkapa omalle koiralle tai kissalle joululahjapakettiin.

Tuotetiedot

Lemmikki-rusetti

  • Rusetti kiinnitetään kaulapantaan ja sen vuoksi soveltuu kissoille ja koirille
  • Kaksipuolinen: musta ja punainen valkopilkullinen
  • Materiaali: puuvilla
  • Mitat: n.13.2 x 6 x 2cm
2021-01-19T23:09:17+00:00