Tarvitsetko apua?

Leluauto shottilaseilla ja kaiverruksella

26,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
No nyt esittelemme auton, jota ajaessa voit nauttia maljan: Tämä pieni puinen leluauto kantaa nimittäin avolavallaan kahta shottilasia! Ei muuta kuin terveydeksi ja pitkälle iälle! Menneiden vuosikymmenten ajatonta muotoilua edustava leluauto shottilaseilla ja kaiverruksella on erinomainen lahjaidea esimerkiksi tupaantuliaisiin, ystäväsi syntymäpäiville tai ihan arkisenakin pikkupakettina läheiselle ihmiselle. Takuuvarma yleisönsuosikki ja joukkonaurattaja illanistujaisissa tai pikkujouluissa! Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta kavereitasi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Huomio, huomio! Täältä saapuu janonsammuttaja! Juhlien järjestäminen ja niissä viihtyminen ovat elämän pieniä iloja, ja mikä olisikaan hauskempaa kuin yhteisen maljan kohottaminen, esimerkiksi ystävän merkkipäivälle, hääparin terveydeksi tai juuri valmistuneen opiskelijan kunniaksi? Ystäväsi ällistyy kuitenkin ihmetyksestä, kun hänen maljapuheensa kaveriksi pöytään asetetaan tämä humoristinen lahja – tai pikemminkin rullataan! Pieni puuauto nimittäin kantaa kuormalavallaan kahta shottilasia, ja snapsi voidaan kirjaimellisesti kärrätä autolla paikalle lahjan saajan nauraessa itsensä kippuraan. Ei muuta kuin kippis!

Tämä pieni puinen leluauto on myös itsessään hieno koriste-esine, ja se vie muistot takaisin menneiden vuosikymmenten muotoiluun. Lasten leluthan näyttivät juuri tuollaisilta joskus 1900-luvun puolivälissä, ja parhaimmassa tapauksessa tämä lahja antaakin saajalleen ihania ja nostalgisia mielleyhtymiä.

Leluauto shottilasilla ei olisi toki täydellinen ilman lahjan saajan nimeä ja kenties jotain hilpeää kutsumanimeä. Voitkin kaiverruttaa auton kylkeen haluamasi tekstin kahdelle riville – tekstin kirjoittaminen ja määrittäminen onnistuvat helposti oheisen tilauslomakkeen kautta. Ei muuta kuin runosuoni sykkimään ja jotain hauskaa auton kylkeen raapustamaan!

Leluauto shottilasilla on erinomainen lahja esimerkiksi veljelle tai isälle. Tilaa heti tämä huikean hauska lahja!

Tuotetiedot

  • puuauton mitat: 13 cm x 5 cm x 4,5 cm
  • auton renkaat pyörivät
  • shottilasien mitat: korkeus 7 cm, halkaisija 4,2 cm
  • kaiverrus kahdella rivillä, á 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-23T20:34:41+00:00