Tarvitsetko apua?

Leikkuualusta välihyllyllä

29,90 €
Sis. alv
- +
Kun tätä keittiövälinettä kerran kokeilee, ei halua enää palata vanhoihin perinteisiin leikkuulautoihin. Tämä leikkuualusta nimittäin sisältää välihyllyn, jonne voi nopeasti ja vaivattomasti pudottaa kaikki ruoantähteet ja perkeet, esimerkiksi kasvien päät ja juuret, lihasta poistetut rasvasäikeet ja kalanjätteet. Hylly on helppo vetää ulos, tyhjentää ja puhdistaa. Sama pätee toki itse leikkuualustaan: se on hienointa bambua – pitkäikäinen, bakteerikasvulle epäsuotuisa ja kosteutta hylkivä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Leikkuualusta on kokin toiseksi paras ystävä heti hyvän veitsen jälkeen. Eikä jälkimmäiseksi mainutulla edes tee mitään, jos leikkuulauta on liian pieni, väärää materiaalia tai hankala puhdistaa. Nyt esittelemme leikkuualustan, joka on taatusti kaikkea muuta kuin äsken kuvailtua.

Tämä leikkuualusta välihyllyllä on nimittäin ensinnäkin juuri sopiva. 30 cm x 37 cm kokoisena siinä mahtuu pilkkomaan isommatkin ruokamäärät mutta se ei silti vie liikaa tilaa keittiötasolta. Toisekseen se on mitä parhainta materiaalia: bambupuuta. Bambu on kestävää ja pysyy pitkään hyvänä, sillä on antibakteerisia ominaisuuksia eli se on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Lisäksi se hylkii nesteitä ja pysyy näin pitkään uuden veroisena.

Sitten paras uutinen: alusta on asennettu tukirangan päälle, ja sen alla on ulos vedettävä hylly. Tähän voit kerätä esimerkiksi ruoanlaitossa yli jääneet leikkuuroskat, kalanperkeet ja lihanjänteet ja lopuksi heittää kaiken yhtä aikaa biojäteastiaan. Voit toki myös käyttää hyllyä vaikkapa veitsien säilyttämiseen. Hylly aukeaa leikkuualustan molemmista päistä ja näin sekä vasen- että oikeakätiset kokkaajat voivat helposti hyödyntää hyllyä ruoanlaitossaan.

Tämä aivan mahtava leikkuualusta on toki erinomainen lahja esimerkiksi lähipiirisi kotikokille – loistava idea joulupakettiin tai syntymäpäiväksi!

Tuotetiedot

  • mitat: 30 cm x 37,5 cm
  • välihylly vedettävissä helposti kummasta tahansa päästä ulos – sopii oikea- ja vasenkätisille
  • hylly myös veitsien säilyttämiseen
  • pohjassa liukuesteet
  • leikkuualusta käännettävissä
  • materiaali: bambu (leikkuualusta), muovi (hylly)
2021-01-23T12:44:02+00:00