Tarvitsetko apua?

Lehmä tiskiharja

17,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tällä hupaisalla ja muikeasti hymyilevällä lehmällä on taskuissaan jotain, joka miellyttänee jokaista tiskipuuhiin ryhtyvää. Oman alustansa varassa seisova Lehmä tiskiharja nimittäin sisältää pesuainesäiliön, ja saatkin astianpesuainetta aina lehmän mukana valutettua: kuinka kätevää ja tiskaamista nopeuttavaa! Lehmä tiskiharja on muutenkin erinomainen ja aina tarpeeseen tuleva keittiötuote, jonka antaminen lahjaksi ilahduttaa ja ilostuttaa. Toimi heti ja tilaa tämä symppis tiskiharja lahjat.fi-verkkokaupan kautta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Arjessa kätevät käyttöesineet ovat aina tervetulleita lahjoja, vaikka ne olisivat kuinka mutkattomia ja pienimuotoisia tahansa. Kaikki tarvitsevat esimerkiksi kotitalouden siisteyteen liittyviä tavaroita, ja tällaisia voikin antaa lahjaksi vaikka ihan ilman sen kummempaa syytä: keskellä arkea, kun nähdään hyvän ystävän kanssa pitkästä aikaa tai esimerkiksi tuliaisena sukulaiselle uuteen kotiin. Lehmä tiskiharja on juuri tällainen helposti annetteva ja aina takuuvarmasti hyödyllinen esine. Ensinnäkin se tekee juuri sen, minkä lupaa: tämän symppiksen lehmän tukkalaite on nimittäin laadukas tiskiharja, jolla peset helposti suuremmat ja pienemmätkin astiat. Mutta Lehmässä on enemmän kuin miltä ensiksi näyttää. Sen jalat toimivat lastana, jonka avulla lautasilta ja tarjoiluastioista kaavitaan ruoantähteet helposti roskikseen. Ja huikein Lehmä tiskiharjan ominaisuuksista on eittämättä desilitran vetoinen tiskiainesäiliö, joka takaa sen, että pesuaine on aina kirjaimellisesti harjan varren päässä. Lehmä tiskiharja myös näyttää oikein hauskalta ja komealta, kun se seisoo tiskialtaan nurkassa omalla alustallaan. Tiskiharjoja tarvitsevat kaikki, ja nyt voit antaa läheiselle ihmiselle lahjaksi tämän käyttökelpoisen tuotteen. Osta äidille ja isälle, siskolle tai veljelle, hyvälle ystävälle tai vaikka kollegalle – aina toimii lahjaideana mainiosti!

Tuotetiedot

* seisoo omalla alustallaan * sisältää lastan ruoanjätteiden roskakoriin kaapimista varten * sisään mahtuu 1 dl pesuainetta
2021-01-16T15:44:40+00:00