Tarvitsetko apua?

LED-kello sananäytöllä

89,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Kello on aina tarpeellinen lahja, mutta nyt esittelemme tämän erityisen tyylikkään, retrofuturistisen kellon, joka on näyttävä sisustuselementti niin seinälle ripustettuna kuin pöydälle asetettunakin. Kellon viisareiden tai digitaalisen aikanäytön sijaan tämä aikarauta näyttää kellonajan englanninkielisinä sanoina, jotka on sijoiteltu ympäri kellotaulua. Valaistuksesta huolehtivat LED-lamput, jotka on sijoitettu näytön taakse. Tästä erinomainen lahja tyylitietoiselle, miksei toki lapsellekin, joka vasta opettelee englantia. Tilaa lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”it is half past eigth” – tämä kellohan puhuu minulle, tai ainakin näyttää sanottavansa selkeällä englannin kielellä. LED-kello sananäytöllä onkin mitä persoonallisin mutta aina tarpeeseen tuleva lahja, jonka voi antaa monessa tilanteessa – teini-ikäiselle englannin opintoja preppaamaan, tyylitietoiselle tuparilahjaksi tai vanhemmille hauskaksi, epätavalliseksikin joululahjaksi.

Tämän LED-kellon juju on sen sanamuotoinen näyttö: kellotaulussa ei ole lainkaan viisareita, ei analogisia eikä digitaalisia numeroita – ei yleensäkään mitään, jota kellolta normaalisti odottaisi. Sen sijaan LED-lampuilla valaistussa, neliön muotoisessa kellotaulussa on englanninkielisiä sanoja, joista koostuu milloinenkin kellonaika erityisvalaistuna sanakokonaisuutena. Tätä tyylikkäämmäksi ja retrofuturistisemmaksi, eli mennyttä ja tulevaa luovasti sekoittavaksi, ei aikarauta enää muutu. Voit yhtä aikaa kuvitella tämän kellon 1930-luvun toimiston pöydälle kuin science fiction -elokuvan lavastukseenkin.

LED-kello sananäytöllä on mitä upein lahja trendinsä tuntevalle sisustajalle, joka nauttii uusista innovaatioista ja uskaltaa sisustaa rohkeasti. Se on niin ikään arvokas ja hieman erilainen liikelahja vaikkapa kollegalle tai bisneskumppanille. Yhtä kaikki, tämä design-kello on tyylikäs ja minimalistisuudessaan nerokas tuote – osta nyt lahjaksi verkkokaupastamme. Taattu ja myös aina tarpeellinen lahja!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kellon, telineen ja sähköliittimen
  • materiaali: muovi, akryylilasi
  • väri: musta
  • mitat: 20 cm x 20 cm x 4,5 cm
  • paino: 412 g
2021-10-23T00:52:16+00:00