Tarvitsetko apua?
003589 424524 64

Lazy readers - laiskan lukulasit

19,90 €
Sis. alv
- +
Mukavuudenhalussa ei ole mitään hävettävää ja lukeminen kannattaa aina! Olemme kuulleet todellisten lukutoukkien toiveet; nyt saat koteloitua sänkyyn ja nauttia lukemisesta päätäsikään liikauttamatta! Näillä lukulaseilla mukavuus on huippuunsa taattu. Mikä miellyttävä lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Usko ammattilaisia! Jo huippukirjailija Stephen King sanoi: ”Reading in bed can be heaven”. Hän taisi nähdä enneunen näistä laiskan lukulaseista, sillä näillä laseilla sängyssä lukeminen todella muuttuu palaksi taivasta! Ei enää niskakipuja tai outoja puutumisia jommalla kummalla kyljellä könötettäessä. Säästä myös fysioterapia- ja hierontalaskuissa!

Nämä Lazy reader –lukulasit ovat mukavuuden huippukeksintö. Ne tuovat silmäsi lähelle kirjan sivuja ilman, että sinun tarvitsee nostaa niskaasi tyynyn vaakatasosta. Nyt ei korjatakaan näköä, vaan ihmiskehon muotoiluongelma – pystyt vihdoin katsomaan 90 astetta enemmän alaspäin.

Jos joudut lukemaan työksesi paljon ja haluat vaihdella asentoa ja rentoutua välillä ergonomisista syistä, ovat nämä lasit hankinnan arvoiset. Jos myös tunnet jonkun, joka rakastaa kirjoja ja rentoutuu lukemalla etenkin ennen nukkumaan menoa, ovat nämä laiskan lukulasit täydellinen lahjahankinta hänelle! Jos joku taas haluaa hieman leikkiä ja sekoittaa näkökenttäänsä tai päätään näillä hauskoilla laseilla, sekin sallittakoon! Ei muuta kuin nauttimaan.

Tuotetiedot

Lazy readers – laiskan lukulasit

 • Peililinssit kääntävät näkökentän 90°!
 • Materiaali: muovi
 • One size: sopii kaikille

  Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

  2018-12-14T05:02:56+00:00