Tarvitsetko apua?

Lautasliinapidike Sottapytty

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tippuuko rinnuksillesi joskus ruokaa? Jos, niin silloin tarvitset tämän lautasliinapidikkeen lautasliinaasi pitelemään. Vältyt helposti ikäviltä tahroilta paidallasi tämän pienen apuvälineen avulla, eikä kukaan pääse nimittelemään sinua Sottapytyksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruuasta voi nauttia paljon enemmän, jos ei tarvitse jännittää sen tipahtelusta rinnuksille tai jopa syliinkin. Yksinkertainen, mutta nerokas apuväline on tässä! Pyöräytä musta kuminauha niskan taakse, napsauta kaksi nikkelöityä hauenleukaklipsiä lautasliinan reunoihin ja voit keskittyä ainoastaan ruuasta nauttimiseen. Ole rohkea ja tee näin ravintolassa, ystävien tai tuttavien kotona - kuka tietää, ehkä tästä tuleekin uusi käytännön trendi, jota kaikki seuraavat! Lautasliina kun ei tahdo oikein hyvin pysyä sylissä, eikä se näytä kivalta kaulukseen työnnettynäkään. Eivätkä ruuasta tahrautuneet vaatteetkaan ole mikään esteettinen näky illan mittaan juhlissa. Kuminauha on säädettävissä niin, että se sopii sekä pienille että isoille ihmisille.

Taatusti paras lahjaidea rapukesteille mentäessä. Rapurituaaliin nimittäin kuuluvat ruokalaput, jotka on helppo kiinnittää ruokailijan kaulaan tällä lautasliinapidikkeellä - estämään vaatteiden likaantumista, sillä sormin syönti on sotkuista touhua. Erilainen ja sympaattinen lahja!

Tuotetiedot

Lautasliinapidike Sottapytty

  • Pituus n. 47 cm
  • Musta kuminauha
  • Nikkelöidyt hauenleukaklipsit
2020-11-25T22:52:11+00:00