Tarvitsetko apua?

Lasten Tasku- ja Otsalamppu 2 in 1

12,90 €
Sis. alv
- +
Asuuko kotonasi pieni partiolainen tai muuten vain ulkotouhuissa hämärälläkin viihtyvä lapsi? Tämä lasten nerokas 2 in 1 -lamppu rientää valaisten hätiin sisältäen sekä otsa- että taskulampun. Näppärä ratkaisu kaikkiin valaisupulmiin silloin, kun kädet halutaan pitää vapaina!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lasten 2 in 1 -lamppu on kirjaimellisesti loistava käytännön ratkaisu silloin, kun monipuolista valonlähdettä kaivataan ulkoleikkeihin ja muihin aktiviteetteihin. Taskulamppuna tämä valaisin toimii mainiosti silloin, kun lapsi on tutkimusretkellä hämärtyvässä illassa tai piilosilla kavereidensa kanssa. Pyörän penkille pimeänä syysiltana hypätessä lisävalo ei ole koskaan lapselle pahitteeksi. Tällöin 2 in 1 -lamppu rientää hätiin toimien käytännöllisenä otsalamppuna. Säädettävissä olevan otsanauhan ansiosta otsalamppu istuu hyvin jokaisen lapsen päähän.

Tee lapsesi tai kummilapsesi hämärien iltojen ulkoiluista huomattavasti mukavampia ja turvallisempia hankkimalla hänelle lahjaksi lasten tasku- ja otsalamppu. Tämän saatuaan hänen on päästävä oitis ulos sitä kokeilemaan!

Tuotetiedot

Lasten Tasku- ja Otsalamppu 2 in 1

  • Valaisee optimaalisesti kaikkiin suuntiin
  • Mukana säädettävä otsanauha
  • Lamppu: 0,25 W LED
  • Vaatii yhden AA-pariston (ei sisälly toimitukseen)
  • 9,5 x 2,9 x 3 cm
2020-12-04T23:47:12+00:00