Tarvitsetko apua?

Lasso by Peleg viinipulloteline

26,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Maailmankuulun Peleg Design -toimiston suunnittelema Lasso-viinipulloteline äimistyttää paitsi kauniilla muotokielellään, myös painovoimaa uhmaavalla pullon sijoittelulla. Tämä tuote on sekä käytännöllinen lisä viiniharrastajan kotiin, että esteettinen lisäys kodin sisustukseen. Tämä viinipullonteline käynnistää keskystelun takuulla jo ennen kuin pullon sisältö alkaa irroittamaan kielenkantoja.

Other customers bought

Kuvaus

Ostitko ystävällesi lahjaksi fiinin vuosikertaviinin, etkä toivoisi sen päätyvän ystäväsi keittiönkaappiin pölyttymään? Tilaa pullon kaveriksi Lasso by Peleg - viinipulloteline.Tämä kaunis lahjatuote kiehtoo kauniilla muotoilullaan, joka vaikuttaa uhmaavan painovoiman lakeja.Tässä tuotteessa yhdistyvät käytännöllisyys ja arvoituksellisuus kauniiseen designesineeseen.

Lasso by Peleg -viinipulloteline on muotoiltu lehmipojan lasson näköiseksi ja tasapainotettu siten, että siihen asetettu pullo näyttää leijuvan ilmassa vaakatasossa köyden päässä. Viinipulloteline on kotonaan niin keittiön keskipisteenä, illallispöydän kruunaavana silauksena kuin viiniharrastajan olohuoneen yksityiskohtana.

Peleg Design -suunnittelutoimisto kekseliäitä luo tuotteita arkeen ja juhlaan. Heidän tyylinsä yhdistää funktionaalisuuden estetiikkaan ja huumoriin. Peleg Designin viiniteline on oiva lahjaidea tuparilahjaksi, viinihifistelijän syntymäpäivälahjaksi tai illallisviemiseksi. Ja mikset tilaisi samalla viinitelinettä myös omaa kotiasi kaunistamaan!

Tuotetiedot

  • mitat: 17 cm x 33 cm x 13 cm
  • sinkitty metalli, päällyste: muovi
2023-02-06T19:46:41+00:00