Tarvitsetko apua?

Lasipullon valokorkki

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lasipulloon asetettavan valokorkin avulla voi luoda helposti ihanan tunnelman esimerkiksi terassille tai sisätiloihin. Sisustusintoilijoille, romantikoille ja kauniista ympäristöstä nauttiville syntymäpäiväsankareille, uuteen asuntoon muuttaville tai vaikkapa äitienpäivää viettäville äideille tämä lahja osuu varmasti nappiin. Korkki ja siihen asetettu valo asetetaan pullon sisälle, josta se loistaa toistaen miellyttävästi pullon värisävyä. Valo loistaa parhaiten värittömän lasin läpi ja valaisee ihanasti hämärtyviä iltoja. Kokeile vaikkapa viinipulloon!

Other customers bought

Kuvaus

Monikäyttöiset pullovalot valaisevat kauniisti ja sopivat käytettäviksi esimerkiksi romanttisilla treffeillä, illalliskutsuilla, puutarhajuhlilla tai vaikkapa olohuoneessa illan hämärtyessä. Led-valot palavat ladattuina kolme tuntia ja tekevät juhlista ja illanistujaisista tyylikkäät ja varmasti oman maun mukaiset. Tunnelma muuttuu sen mukaan, millaisen pullon valokorkin kaveriksi valitsee. Esimerkiksi sameampi viinipullo läpäisee valoa vähemmän kuin kirkas pullo.

Korkkivalon avulla on helppoa leikitellä erilaisilla väreillä ja tyyleillä ja luoda juuri oikeanlainen ja haluamansa ilmapiiri. Korkissa kiinni oleva valo sopii kaikenlaisiin pulloihin muotonsa ansiosta: se sujahtaa niin kapeampaan kuin leveämpäänkin pullonsuuhun kätevästi. Erimuotoisia pulloja yhdistelemällä voi luoda helposti persoonallisen ja jännittävän valokokonaisuuden. Valo korostaa upeasti myös erikoisen muotoisten lasipullojen rakennetta ja tekee niistä oikeita taideteoksia!

Lasipullovalo on varma lahjavalinta hänelle, joka nauttii itsensä toteuttamisesta, pitää sisustamisesta ja arvostaa miellyttävää ja mukavaa tai vaikkapa rauhallista tunnelmaa! Vie pullovalo lahjaksi uuteen kotiin muuttaneelle, syntymäpäiviään viettävälle romantikolle tai kodin ehostamisesta innostuneelle puolisolle. Monikäyttöinen pullovalo herättää luovuuden henkiin ja antaa mielikuvitukselle siivet! Tämä lahja on varma hankinta tyylitietoiselle ja ajan hermoilla olevalle läheiselle!

Tuotetiedot

  • Ladattavat LED-lamput tyhjille pulloille
  • polymeeri-litium-ion-akku ladataan USB-portin kautta
  • latausaika n. 1 h
  • akun kesto n. 2 h
  • materiaaali: korkki, keinomateriaali
  • mitat: 2,3 x 5 x 2,3 cm
  • vinkki: lamppu valaisee parhaiten vaaleiden pullojen sisällä, pimeässä ympäristössä
2022-07-03T07:43:26+00:00