Tarvitsetko apua?

Lasinen siemenhöytyvä-riipus hopeisella ketjulla

28,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Suloisten siemenhöytyvien kauneus ikuistettuna kristallinkirkkaan lasin sisään - tämä ihastuttava ja persoonallinen koru, joka on kiinnitetty arvokkaaseen hopeiseen ketjuun, on kaikessa luonnollisuudessaan ja herkkyydessään ainutlaatuinen lahjaidea, joka on varmasti jokaisen lahjansaajan mieleen. Kaunis riipus ja aidosta 925 Sterling hopeasta valmistettu ketju lumoavat luonnollisella kauneudellaan! Kaunis ja persoonallinen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruusua pidetään perinteisesti rakkauden symbolina mutta mikä kuvastaisikaan höyhenenkevyttä herkkyyttä ja viehkeää eleganssia paremmin kuin voikukan kypsynyt kukinto. Tämä 925 Sterling hopeasta valmistetussa, arvokkaassa ketjussa roikkuva lasinen riipus kätkee sisäänsä suloisia siemenhöytyviä, jotka ovat kristallinkirkkaan lasipallon sisässä selvästi nähtävissä. Sterling hopealla tarkoitetaan hopeaseosta, jossa vähintään 92,5% seoksesta on puhdasta hopeaa ja loput kuparia. Kupari lisätään seokseen, koska puhdas hopea on liian pehmeä materiaali työstettäväksi ja muotoiltavaksi ja hopeaseos vaatii näin ollen kovettavan aineen. Hopeisen ketjun herkkä ja kaunis muotoilu muodostaa lumoavan ja kauniin, täydellisesti yhteen sopivan kokonaisuuden keveiden siemenhöytyvien ja kirkkaan lasin kanssa.

Arvokkaassa ketjussa riippuu lasisen, ihastuttavat siemenhöytyvät säilyttävän riipuksen lisäksi toinen pieni riipus, johon on kaiverrettu sana "wish" (suom. toive). Tämä suloinen pieni sana muistuttaa kauniista perinteestä, jonka varmasti moni meistä tuntee. Kukapa meistä ei olisi loppukesästä, voikukkien kukintojen ollessa kypsiä, esittänyt toivetta ja sen jälkeen yrittänyt puhaltaa kypsyneen kukinnon kaikki höytyvät tuulen vietäväksi, jotta juuri ennen esitetty toive toteutuisi. Tämä ihastuttava lasinen siemenhöytyvä riipus on täydellinen lahjaidea kaikille niille korujen rakastajille, jotka arvostavat arvoesineissään luonnollisuutta ja aitoja ja arvokkaita materiaaleja!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 x hopeinen ketju, jossa riippuvat sekä lasinen riipus, jonka sisällä on siemenhöytyviä että pieni metalinen riipus, johon on kaiverrettu sana "wish" (suom. toive)
  • Ketju on valmistettu 925 Sterlin hopeasta
  • Lasisen riipuksen sisällä on aitoja siemenhöytyviä
  • Materiaalit: hopea, lasi (pääosin)
  • Väri: hopea, läpikultava
  • Mitat: Ketjun pituus on n. 50 cm, riipuksen Ø n. 2,5 cm
2021-01-23T17:25:21+00:00