Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Lasinalunen vapaavalintaisella kuvalla (pyöreä)

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Pyöreä lasinalunen on kaunis yksityiskohta ja käytännöllinen esine, joka luo persoonallisen vivahteen sekä sohvapöydälle että ruokapöydän kattaukseen. Valokuva voi olla muisto lomamatkalta, perhepotretti tai vaikkapa hauska tilannekuva tai muu sinulle mieleinen valokuva. Persoonallinen ja ihastuttava lahjaidea, joka tuo varmasti hymyn lahjansaajan huuleen!

11,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Lasinalunen vapaavalintaisella kuvalla on käytännöllinen, arvokas, yksinkertainen ja sen lisäksi hauska lahjaidea, joka tuo muistot eläväksi osaksi arkeamme. Lasinaluseen tulostettu kuva loistaa kristallin kirkkaana sen virheettömän pinnan alta ja saa näin ollen vielä ylimääräisen silauksen syvyyttä ja loistokkuutta. Sen avulla voit katsoa aina lasin pöydälle asettaessasi rakkaan ystäväsi silmiin, muistat elävästi rentouttavan lomamatkasi Italiaan tai naurahdat vitsikkäälle kameran vahinkolaukaukselle, joka on osoittautunut myöhemmin valokuvataiteen mestariteokseksi.

Erityisen hauska lahjaidea on kokonainen setti persoonallisin kuvin koristeltuja lasinalusia, jotka muistuttavat lahjansaajaa sekä monesta elämään mahtuneesta kauniista hetkestä että rakkaista ystävistä ja jotka hän varmasti iloisin ja kiitollisin mielin asettaa sohva- tai ruokapöydälle tunnelmaa luomaan. Lasinalunen vapaavalintaisella kuvalla on lahja, jonka voit itse suunnitella juhlaan kuin juhlaan sopivaksi. Se on hauska idea esimerkiksi kihla- tai hääparille ja vaikkapa syntymäpäiväsankarille. Voit suunnitella persoonallisen ja lahjansaajan näköisen lasinalusen, joka sopii esimerkiksi joululahjaksi perheenjäsenelle, vitsikkääksi muistamiseksi ystävälle tai vaikkapa romanttiseksi eleeksi omalle rakkaallesi. Lahjan tyyli ja tunnelma riippuvat siitä, minkälaisen kuvan valitset! Päästä luovuutesi valloilleen ja ryhdy lasinalusten suunnittelijaksi!

Tuotetiedot

  • Lasinalunen vapaavalintaisella kuvalla (pyöreä)
  • Vapaavalintainen kuva tulostetaan lasinalusen pohjaan.
  • Alapuolella 3 pientä kumitassua (kiinnitettävä itse), jotka suojaavat lasinalusia naarmuilta
  • Mitat: Ø 10 cm, paksuus 0,4 cm
  • Ei sovi tiskikoneeseen, puhdista pyyhkimällä lasinaluset märällä liinalla
  • Huom! N. 2,5 mm valitsemastasi kuvasta jää lasinalusesta pois eikä ole nähtävissä siinä.
2023-12-10T14:28:31+00:00