Tarvitsetko apua?

Lasimerkit Drinking Buddies

10,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Näppärät Drinking Buddies -lasimerkit pitävät lasisi turvassa muiden juhlijoiden ahnailta käsiltä. Merkitse lasisi haluamasi värisellä Drinking Buddies -juomakaverilla, niin juomasi ei katoa juhlahumussa.

Other customers bought

Kuvaus

Takana ovat ne ajat, jolloin juhlavieraat hukkasivat lasinsa eivätkä enää tienneet, mistä lasista siemailla. Nyt oman lasinsa uskaltaa asettaa pöydälle tai hyllynreunalle odottamaan, sillä se löytyy aina uudelleen näiden Drinking Buddies -lasimerkkien ansiosta.

Drinking Buddies -lasimerkit toimitetaan kuuden kappaleen pakkauksissa ja kukin pakkaus sisältää valikoiman lihaksikkaita juomakavereita erivärisin uimahousuin. Sinun tarvitsee vain ripustaa juomakaveri lasisi ulkoreunaan ja muistaa oman kaverisi nimi tai uimahousujen väri. Näin löydät aina oman lasisi kaikkien muiden joukosta - helppoa ja kätevää!

Turvaa lasisi näppärin Drinking Buddies -lasimerkein ja muut juhlavieraat pitävät näppinsä erossa juomastasi! Drinking Buddies -heput ovat parhaita juomakavereita, mitä maan päältä löytyy!

Tuotetiedot

Lasimerkit „Drinking Buddies“

  • 6 kpl setissä
  • Suojaavat lasien vaihtumiselta
  • Ripusta yksinkertaisesti lasin ulkoreunaan
  • Korkeus: kukin 6 cm
2023-09-28T16:10:46+00:00