Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Lasikuutioveistos personoidulla tekstikaiverruksella: kuumailmapallo

Alkaen: 39,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: 4-6 päivää

Oletko aina kaivannut annettavaksi lahjaksi sisustuselementtejä, jotka edustavat ensinnäkin hyvää makua, ovat näyttäviä ja sopivat kaikkiin tilanteisiin lahjaksi – niin virallisempiin yhteyksiin kuin arkisempiinkin hetkiin. Nyt olet löytänyt etsimäsi, sillä esittelemme lahjat.fi-toimituksen puolesta tämän upean deko-elementin, joka nostaa kodin sisustuksen uudelle tasolle. Tämän kauniin lasikuution sisään on nimittäin kaiverrettu laserilla kolmiulotteinen kuumailmapallo. Personoi lahja omistuskirjoituksella ja ilahduta läheistä ihmistä! Tilaa nyt!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Väitämme vahvasti lahjat.fi-toimituksessa, että on yleisesti hieman hankala löytää lahjaksi annettavaksi koriste-esineitä, jotka olisivat yhtä aikaa henkilökohtaisia ja edustaisivat myös jotain yleisempää – sellaisia, joista kaikki vieraatkin voivat nauttia mutta lahjan saaja tietää, että esineessä on vielä jotain hieman enemmän. Nyt esittelemme tuotteen, joka mielestämme täyttää nämä vaatimukset! Tämä lasikuutioveistos, jonka sisään on kuvattuna kolmiulotteinen kuumailmapallo, edustaa nimittäin ensinnäkin hyvällä maulla valittua koristeaihetta – kuumailmapallot ovat komeita laitteita ja ihastuttavat suunnittelullaan esteetitkonkin silmää. Henkilökohtaisemman tästä lahjasta taas tekee omistuskirjoitus, jonka voit määrittää lasikuutioveistoksen kylkeen oheisen tilauslomakkeen kautta. Kun omistat tämän tuotteen lahjan saajalle, siitä tulee paljon enemmän kuin taas yksi deko-elementti muiden joukossa. Tämä lasikuutioveistos on muutenkin upeaa työtä. Se on kaiverrettu laserilla lasikuution sisään ja on yksityiskohdiltaan uskomattoman taidokas. Veistoksen materiaaliksi valittu korkealaatuinen, kirkas ja käsin kiillotettu lasi myös takaa sen, että voit katsoa veistosta kaikista mahdollisista kulmista. Näin syntyy hieno kolmiulotteinen vaikutelma, jolle esimerkiksi taulu seinällä ei näyttävyydessään pärjää. Tämä tuote onkin aivan mainio annettava kenelle tahansa läheiselle ihmiselle, esimerkiksi vanhemmille, siskolle tai veljelle uuteen kämppään tai sukulaiselle joulutervehdyksenä.

Tuotetiedot

* materiaali: korkealaatuinen käsin kiillotettu lasi * kaiverrus sisällä tehty laserilla * kokovaihtoehdot: * 60 mm x 40 mm x 40 mm * 80 mm x 50 mm x 50 mm * 90 mm x 60 mm x 60 mm * 130 mm x 70 mm x 60 mm * tekstikaiverruksen kirjasin: Times New Roman, enintään 30 kirjainta, ei erikoismerkkejä * tekstikaiverruksen asetteluvaihtoehdot: ylhäällä/alhaalla

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-13T13:08:49+00:00