Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Toimitusaika: 4-6 päivää

Golfkentällä voidaan joskus luoda pitkäikäisiäkin suhteita ja golfkumppaneista saattaa muodostua elinikäisiä ystäviä. Nyt esittelemme lahjan, joka on kuin tehty heille. Tämä upea veistos nimittäin on kaiverrettu laserilla lasikuution sisään ja se näyttääkin aivan upealta. Mikä olisikaan hienompi kiitos vaikkapa hyvästä golfkierroksesta kuin tämä koriste-esine, joka toimii niin sisustuselementtinä kuin henkilökohtaisena muistonakin: voit kuorruttaa lahjan omistuskirjoituksella lahjan saajalle. Mainio tuote ja erittäin näyttävä veistos – tilaa nyt kauttamme!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Alkaen: 39,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tässäpä kaunis tuote ja oiva lahjaidea kenelle tahansa golfin ystävälle! Esittelemme nimittäin nyt lahjat.fi-toimituksessa tämän lasiveistoksen, joka on kaiverrettu lasertekniikalla lasikuution sisään. Veistos esittää tietenkin golffaria lyöntipuuhissa, ja valittavina on sekä nais- että miespuolista golfaajaa esittävä veistosmalli. Tämä tuote sopiikiin mukavaksi ja huomioon ottavaksi lahjaksi kenelle tahansa golfkaverille tai läheiselle ystävälle, jonka tiedät rakastavan tätä kesäistä urheilulajia. Ensimmäisenä vangitsee tässä upeassa taideteoksessa huomion yksityiskohtien runsaus. Voit miltei nähdä rypyt golfaajien hansikkaissa, lukea heidän käyttämiensä mailojen merkit sekä tarrata kiinni heidän vieressään seisovaan golfkärryyn. Laserteknologia on mahdollistanut näin upean lopputuloksen, ja toki myös käsin hiottu, tahraton ja kirkas lasi auttaa osaltaan upean optisen vaikutelman luonnissa. Toki tämä veistos on valittavissa useammassa eri koossa, ja kaikkiin lahjanantotilanteisiin löytyy varmasti paras kokoluokka. Tästä tuotteesta tekee lopullisesti pätevän lahjan mahdollisuus kaiverruttaa lasikuution kylkeen viesti lahjan saajalle – olkoon se sitten omistuskirjoitus, jokin runonpätkä tai vaikkapa golfiin liittyvä kansanviisaus. Määritä tekstisisältö helposti oheisen tilauslomakkeen kautta. Suosittelemmekin lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi ostettavaksi lähipiirisi golfintoilijalle – syntymäpäiväksi, nimppariksi, jouluksi! Tilaa nyt!

Tuotetiedot

* materiaali: korkealaatuinen käsin kiillotettu lasi * kaiverrus sisällä tehty laserilla * kokovaihtoehdot: * 60 mm x 40 mm x 40 mm * 80 mm x 50 mm x 50 mm * 90 mm x 60 mm x 60 mm * 130 mm x 70 mm x 60 mm * mallivaihtoehdot: mies/nainen * tekstikaiverruksen kirjasin: Times New Roman, enintään 30 kirjainta, ei erikoismerkkejä * tekstikaiverruksen asetteluvaihtoehdot: ylhäällä/alhaalla
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
^2018-06-22T05:11:05+00:00