Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Lisää kuvia

Toimitusaika: 4-6 päivää

Oletko aina metsästänyt sopivan arvokasta ja näyttävää koriste-esinettä annettavaksi hyvällä golfystävällesi, jonka kanssa käytte useasti yhdessä pelaamassa? Älä etsi kauempaa, sillä tämä upea lasiveistos on vastaus kysymyksiisi. Hieno laserilla lasikuution sisään kaiverrettu golfveistos sisältää myös henkilökohtaisen tekstikaiverruksen. Kerrassaan mainio koriste-esine ja pistämätön lahjaidea virallisempiinkin tilanteisiin. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa tällä upealla tuotteella. Valitse neljästä kokovaihtoehdosta ja suunnittele omistuskirjoitus!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Alkaen: 39,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kodin koriste-esineet ovat aina mainioita lahjaideoita, ja nyt esittelemme tuotteen, joka nostaa tämän ajatuksen seuraavalle tasolle. Tämä lasinen golfaajaa esittävä patsas on nimittäin kerrassaan upea sisustuselementti ja katseidenvangitsija kirjoituspöydällä tai kirjahyllyssä. Tämä tuote toimii erinomaisesti sisustuselementtinä ja myös henkilökohtaisempana lahjana, kiitos personoitavan tekstikaiverruksen. Tämän lasikuutioveistoksen valmistusmekanismi on kerrassaan nykyaikainen: lasikuution sisään on kaiverrettu lasertekniikalla golffaria esittävä veistos, ja lasi materiaalina mahdollistaa veistoksen tarkastelemisen mistä suunnasta tahansa. Yksityiskohtien runsaus on silmiä hivelevää, ja golfaajan asento (tämä on juuri lyönyt onnistuneen lähestymislyönnin!) on kerrassaan eläväinen. Veistoksen materiaalina on korkealaatuinen, käsin kiillotettu ja kirkas lasi, ja itse veistos on tilattavissa useammassa eri koossa. Tämä valmistustapa takaa oivallisen ja arvokkaan lopputuotteen, joka kelpaa annettavaksi niin virallisemmissakin tilanteissa kuin arkisimmissakin olosuhteissa. Kokeile esimerkiksi liikelahjaksi yhtiökumppanille, jonka tiedät harrastavan golfia. Tai anna tämä komea koriste-esine eläköityneille vanhemmillesi, jotka viihtyvät viheriöllä. Lasikuutioveistos henkilökohtaisella kaiverruksella viimeistellään omistuskirjoituksella. Voit määritellä kaiverruksen sisällön oheisen lomakkeen kautta helposti, ja näin teet lahjasta vielä hivenen soveliaamman vastaanottajalleen. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta – lämmin suositus!

Tuotetiedot

* materiaali: korkealaatuinen käsin kiillotettu lasi * kaiverrus sisällä tehty laserilla * kokovaihtoehdot: * 60 mm x 40 mm x 40 mm * 80 mm x 50 mm x 50 mm * 90 mm x 60 mm x 60 mm * 130 mm x 70 mm x 60 mm * tekstikaiverruksen kirjasin: Times New Roman, enintään 30 kirjainta, ei erikoismerkkejä * tekstikaiverruksen asetteluvaihtoehdot: ylhäällä/alhaalla
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
2018-07-21T23:06:26+00:00