Tarvitsetko apua?

Lasi tuhkakuppi Name

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä Aschenbecheraus lasia kestää vain tuhkaa oman / lahjan saaja, hän edes tietää hänen / hänen nimensä - koska kiitos näkyvä kaiverrus kaiverretuiksi tämän hyvin keskitetysti kunkin * n * Tupakointi välttämätön lisävaruste. Mukava lahjaidea persoonallinen!

* Pakolliset kentät

14,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Yksittäisten, räätälöity persoonallisuuden rakkaansa lahjat ovat aina jotain erikoista! Et siis hyvin kaunis tapa, miten tärkeitä ovat ihmisiä lähellä. Tämä varovainen suunniteltu, helppo puhdistaa lasin tuhkakuppi on hyvä esimerkki.

Yksinkertainen rakenne käytännön aluksen jättää tilaa pohjimmiltaan tämä epätavallinen lahja: nimi / ystävä * sitä tai perheenjäsen. Ja yhdessä herkkä kukka lonkeroita ja kahden tähden ylä- ja alapuolella nimi luo silmiinpistävä kuva, joka aina muistetaan!

Tämä kestävä, lasi tuhkaa astiaan erityisellä persoonallista on paitsi käytännöllinen kumppani jokapäiväisessä elämässä, mutta myös katseenvangitsija epätavallisella tavalla. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä se on lahja, jossa pian osoittaa, että olet rakas ystävä tai rakas ystävä on todella tärkeää!

Tuotetiedot

Lasi tuhkakuppi Name

Mukana: 1 tuhkakuppi
Ominaisuudet:
sopiva koristelu ja lisävarusteena tupakoinnin
yksitellen kiitos Namensgravur
koristeltu viiniköynnöksiä ja tähdet
Materiaali: Lasi
Mitat: 10,7 x 3,5 cm
Paino: 255 g
Väri: Läpinäkyvä

2023-09-21T19:42:34+00:00