Tarvitsetko apua?

Laserprojektori-valo

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Salaperäisiä tähtiä, kaukaisia maailmankaikkeuden kolkkia ja käymättömiä korpimaita – näihin kaikkiin tempaa ajatukset tämä upea design-valaisin, joka projisoi seinälle avaruuksia. Upea laserprojektori-valo toimii kahdella tavalla: pyörivä pallo projektorin päällä on aivan ainutlaatuinen ja persoonallinen tunnelmavalaisin, ja kun se otetaan pois, projektori heittää seinälle mystisiä valoja ja varjoja. Tässä onkin aivan upea lahja kodin sisustajalle tai tieteistä kiinnostuneelle teini-ikäiselle. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viimeinen, alkoi aikanaan vallankumouksellinen Star Trek -televisiosarja. Siinä tutkittiin avaruutta uudesta näkökulmasta, uusia kulttuureita, mielikuvituksellisia maailmoja ja kiehtovia kansoja kohdaten. Avaruus onkin aina kutkutellut ihmisten mieliä, ja taivaalle katsominen herättää paljon vastaamatta jääviä kysymyksiä.

Nyt tuomme avaruuden kotiisi, heijastamme sen seinällesi ja kirvoittamme mielikuvitustasi yhä suurempaan laukkaan. Tämä laserprojektori-valo on nimittäin aivan upea design-huonekalu ja sisustuselementti, joka luo kotiin mystistä ja salaperäistä fiilistä. Se heijastaa seinälle valoja, värejä ja varjoja ja luo näin rauhaisaa tunnelmaa. Projektorin päällä on pyörivä, pallonmuotoinen laite, jonka alla on värikkäitä LED-lamppuja. Kun pallo pyörii, valot ja värit tanssivat seinillä. Kun pallo otetaan pois, valon muoto muuttuu terävämmäksi ja futuristisemmaksi. Molemmat moodit ovat yhtä hienoja ja käyttökelpoisia – voit itse päättää, kumpi on päivän valinta.

Tämä tuote loihtii oikean tunnelman esimerkiksi romanttisiin ja intiimeihin hetkiin, kun on aika rauhoittua ja pitää partneria kädestä, katsoa syvälle silmiin. Ostakin nyt tämä laserprojektori lahjaksi yhteiseen kotiinne – toimii tietenkin myös hienosti esimerkiksi teini-ikäisen lapsen huoneessa sisustustavarana.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää laserprojektori-valon, äänijohdon, USB-johdon ja verkkoliittimen
  • automaattikatkaisin (1 h)
  • materiaali: muovi
  • väri: valkoinen, sininen
  • mitat: 16,5 cm x 14,5 cm x 14,5 cm
  • paino: 377 g
2020-11-28T12:26:33+00:00