Tarvitsetko apua?

Laptop Case 13 '' kanssa Monogram musta

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Koskaan ilman kannettavaa tietokonetta - se sitten työhön, oppilaitoksen tai edes koulun, kannettavan tietokoneen mukana monet meistä päivästä toiseen. Täällä, herkkä laite on hyvin suojattu, parhaat jopa hienompaa jotain rento laukussa päälle, kuten tämä 13 'laukku monogrammi. Aika fiksu!

* Pakolliset kentät

Tämä lahja on suosittu! Vain muutama tuote varastossa!

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Laptop laukut ovat menneet keksiä tylsä ​​tyylillä. Paras todiste: tämä 13 "kannettavan tietokoneen laukku, joka on saatavana lisävarusteena väreissä valo harmaa ja musta määrännyt teille on klassinen sovelluksia ja joutuvat fancy monogrammin joka on teille vapaasti valittavissa - entä, esimerkiksi kahden alkukirjaimet * . r onnekas vastaanottaja?

Tällainen kannettavan tietokoneen laukku on enemmän pystyttävä kuin näyttää aika - lopulta haluaa tekniset laitteet suojattava hyvin. Tästä syystä tämä laukku on hyvin pehmustettu ja suojaa kannettavan niin iskuja ja Co. Myös kätevä: löytäminen säilytyslokero edessä tarvikkeet kuten laturi, muistilehtiö ja hiiri paikoilleen. Mukava lahjaidea kaikille työmatkalaiset, liikemiehet, gamer ystävien tai opiskelijoille!

Tuotetiedot

Custom Latoptasche

Materiaali: 100% polyesteri
Yhteensopivan kannettavan tietokoneen 13 "
Mitat: 34 x 23 x 2 cm
Pehmustettu tärkein osasto vetoketjulla
etutaskussa
pehmeä vuori

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T16:51:46+00:00