Tarvitsetko apua?

Lanteitaan keinutteleva Joulupukki Aurinkokennolla

6,90 €
Sis. alv
- +
Tämä joulupukki tuo vauhtia rauhallisiin joululauluihin ja hidastempoiseen joulunviettoon. Lisää hieman auringonvaloa jouluun, niin joulupukki alkaa svengata ja keinutella lanteitaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jouluna useimmat meistä hiljentyvät nauttimaan perheen ja ystävien läheisyydestä. Ennen joulua Suomeen jopa julistetaan jokavuotinen joulurauha. Monet käyvät tällöin myös kirkossa ja muutoinkin joulun aikana kuunneltavaa musiikkia yhdistää perinteisesti tietty rauhallisuus ja levollisuus. Entä mitenkäs jouluun sopii sitten kaiken kaikkiaan svengaava, lanteitaan keinuttava joulupukki?!? Totta kai se mahtuu mukaan hieman erilaisena joulun ilosanoman levittäjänä!

Tämä joulupukki nimittäin on oikein todellinen ilopilleri. Joulupukissa on aurinkokenno, joka pienestäkin auringonpaisteesta saa joulupukin lanteen keinumaan. Sinun tarvitsee siis lisätä rokkaava joulumusiikki, ja mitä hauskin joulutunnelman levittäjä on valmis. Entäpä sitten auringonvalon vähäinen määrä talviaikaan? Ei se ole ongelma eikä mikään, sillä tämä joulupukki on kerrassaan suloinen ilman keinuvia lanteitakin.

Tuotetiedot

Lanteitaan keinutteleva Joulupukki Aurinkokennolla

  • Joulupukkihahmo aurinkokennolla
  • Keinuttelee lanteitaan auringonsäteistä
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: n. 10 cm
2021-01-16T14:58:41+00:00